✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Knive og tilbehør - Westmark

Knive og tilbehør - Westmark

Hos Jyske Storkøkken finder du et skarpt udvalg af kokkeknive og tilbehør til dine kokkeknive. Her finder du fx kvalitetsknive fra Victorinox, Dick og Kai Shun samt urteknive og skrælleknive og meget mere. Af tilbehør til dine knive finder alt lige fra strygestrål til knivkufferter. 

Har du brug for professionel rådgivning, når du skal vælge dine nye knive, så kontakt os gerne, så hælper vi dig med at finde de køkkenknive eller  det tilbehør, som matcher dig og dit behov.


Med Westmark køkkenredskaber får du klassiske køkkenredskaber af god, pålidelig kvalitet, der er udviklet med fokus på funktionalitet, holdbarhed og ergonomi. 

Sortimentet af køkkenredskaber fra Westmark er bredt og alsidigt. Uanset om du skal hakke, snitte, rive, blande, presse eller måle, så finder du det rigtige redskab iblandt Westmarks produkter. 

Kvalitet er en kerneværdi hos tyske Westmark, og alle Westmark produkter er fremstillet at holdbare materialer, der kan holde og yde i mange år. Køkkenredskaberne er udviklet ud fra tanken om traditionelt håndværk kombineret med moderne innovartion. På den måde bliver dine Westmark køkkenredskaber en uundværlig del af din madlavningsrutione både i det private og det professionelle køkken.  

Dåseåbnere, grydeskeer, rivejern, målebæger og frugtdelere er blot nogle af de køkkenredskaber du finder i vores soritment fra Westmark. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side