Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Gasbrænder

Med en god gasbrænder i køkkenet bliver madlavning og bagning lige lidt sjovere. Brug fx gasbrænderen i det søde køkken til at lave en perfekt créme brulée, med sprød sukkerskorpe på, eller pynt dine kager med italiensk marengs, der brændes gylden i overfladen med brænderen.  

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af gasbrænder og dåsegas dertil, så du kan komme i gang med at flambere og karamellisere i køkkenet

Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side

Imponer dine gæster med en créme brulée brænder

Mennesket har altid været fascineret af ild - derfor er det altid et sikkert hit at imponerer sin gæster, ved at karamelliserer en lækker créme brulée foran dem, så desserten bliver en oplevelse hele vejen igennem. Det hele bliver bare lidt festligere, når der må leget med ild.  

Selvom gasbrænderen også kendes under navnet "créme brulëe brænder", kan den bruges til en masse andre spændende elementer i køkkenet ud, ud over at karamellisere sukker. Du kan fx flambere peberfrygter og tomater, så du derefter kan trække skindet af dem, eller du kan smelte ost eller skabe sprøde, gyldne stegeskorper på kød.