Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Grydeske

Grydeskeer er et af de helt basale køkkenredskaber til både madlavning og bagning, og du finder grydeske i alle køkkener – private såvel som professionelle. En grydeske er både effektiv til at røre ingeredienser sammen, samt til at røre i gryder, så maden ikke brænder fast. Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af praktiske grydeskeer i forskellige materialer og størrelser, så du kan finde den grydeske, der passer bedst til dit behov.

Her på siden finder grydeskeer i træ af bøgetræ eller ahorn. Du finder også et udvalg af de robuste grydeskeer i melamin fra Rösti, samt grydeskeer i stål med silikonehoved.

Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side

Grydeskeer i træ eller melamin?

Er du til grydeskeer i træ eller plast, og hvad er egentligt bedst? Om du vælger grydeskeer i plastik, træ eller silikone er en smagssag. Grydeskeer af træ er behagelige at holde ved, holdbare og hygiejniske. Her på siden finder du både træskeer af bøg og ahorn, og med stor variation i størrelserne, alt efter behov.

Plastikskeerne i melamin er robuste og nemme at rengøre, og er derfor også et populært valg. Med Rösti grydeskeer får du et velkendt design og praktiske former, som både er behagelige og praktiske at arbejde med, så du undgår at maden brænder fast i dine gryder.

Har du brug for et mere fleksibelt hoved på din grydeske, kan du vælge en grydeske af silikone med et skaft af rustfri stål. Silikonehovedet er blødt og kan lettere komme ud i alle hjørner og kanter, det er desuden et skånsomt materiale at bruge på belægninger.