Hulske og fritureske

En hulske er et praktisk redskab at have ved hånden i køkkenet. Hulskeen består af et langt skaft og skehoved, der er perforeret af små huller, så væsker kan løbe fra, og den bruges ofte til at tage madvarer op af det varme kogevand eller olie. Brug den fx, når der fremstilles varme supper, til at skumme urenheder, fylde ingredienser i eller samle kødstykker og andre ingredienser op af det kogende vand.

Her på siden finder du et udvalg af hulskeer i forskellige størrelser og designs, så du kan finde en ske, der matcher dit behov. Skal du bruge din hulske til friture, kan du med fordel vælge at benytte en særlig ske til friure

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Hulske i rustfri stål

Hulskeerne i rustfri stål finder du i forskellige størrelser og længder, så du kan finde den, der passer bedst til dit arbejde i køkkenet. Det rustfri stål er praktisk, da det tåler både høje temperaturer og kulde, og så er det samtidigt nemt at rengøre. Du finder hulskeer i rustfri stål, der er udført i et stykke, uden svejsninger, og i forskellige designs – både flade hulskeer og dybe hulskeer, der er udformet som en øse.