Kartoffelmoser

Gryderetter med blød kartoffelmos, brændende kærlighed, bagt kartoffelmos og meget mere - kartoffelmos er og bliver en favorit hos de fleste, og kan bruges til et væld af lækre retter. Hos Jyske Storkøkken finder du kartoffelmoser og purépresser til kartofler og andre grøntsager, så du nemt kan mose og purere kartofler i det professionelle køkken.

Her på siden finder du kartoffelmoser og puréjern i stål, der effektivt moser kartofler og andre grøntsager til dine madretter.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Kartoffelmoser stål længde 36 cm
  Kartoffelmoser stål længde 36 cm
  Varenr
  WA-1517360
  Pris pr stk 99,00 DKK 123,75 DKK
  Lagerførende
 2. Kartoffelpurejern stål længde 29 cm
  Kartoffelpurejern stål længde 29 cm
  Varenr
  WA-1515004
  Pris pr stk 123,00 DKK 153,75 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Nem kartoffelmos med en kartoffelmoser

Kartoffelmos er fantastisk til mange madretter – særligt i efterårs- og vinterperioden. Selv de kedeligste kartofler, du står tilbage med i løbet af vinteren, kan blive til det lækreste tilbehør, når du laver kartoffelmos af dem. Her er kartoffelmoseren et effektivt køkkenredskab, så du nemt kan mose store mængder af kartofler til din mos.

Smag og konsistens kan varieres i det uendeligt med kartoffelmos – pift fx din kartoffelmos op med andre kogte rodfrugter, så som persillerod og knoldselleri, som du også nemt kan mose med en kartoffelmoser. Bruger du elpisker, kan mosen blive pisket får hårdt, så du risikere at mosen bliver klistret og utiltalende. Det undgår du med en kartoffelmoser, som i stedet kan give dig en lækker og luftig mos i stedet.

Purépresser til kartofler og grøntsager

Hvor en kartoffelmoser giver dig en grov mos af kartofler og grøntsager, kan du få et finere resultat med en purépresser til dine kartofler, så du kan få kartoffelmos uden klumper. Kartoffelpresseren til puré giver dig fin puré uden klumper af både kartofler og andre grøntsager. Den kan også anvendes, når du skal lave kartoffelsupper og lignende, hvor du gerne vil have findelt dine kartofler uden at risikerer, at konsistensen bliver klistret, som du kan risikere ved brug af elpisker, stavblender og lignende, hvis kartoflerne pisket for hårdt.