Kødhammer

Med en kødhammer kan du udbanke og mørne stykker af kød, så du kan lave smagfulde og lækre retter af det. Brug fx kødhammeren, når du skal lave saftige schnitzler, som udbankes og paneres. Hos Jyske storkøkken finder du et bredt udvalg af kødhammere i forskellige udgaver, så du kan finde den, der matcher dit behov.

Her på siden finder du kødhammere med eller uden struktur og massive bøfbankere med en vægt på helt op til 2,0 kg.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side
  1. Kødhammer 450 gram, længde 26 cm
    Kødhammer 450 gram, længde 26 cm
    Varenr
    WA-1656260
    Pris pr stk 119,00 DKK 148,75 DKK
    Lagerførende
  2. Kødhammer trekantet 650gr
    Kødhammer trekantet 650gr
    Varenr
    WA-1649240
    Pris pr stk 169,00 DKK 211,25 DKK
    Lagerførende
  3. Kødhammer massiv 1,5 kg
    Kødhammer massiv 1,5 kg
    Varenr
    WA-1655150
    Pris pr stk 250,00 DKK 312,50 DKK
    Bestillingsvare
  4. Kødhammer massiv 2,0 kg
    Kødhammer massiv 2,0 kg
    Varenr
    WA-1655200
    Pris pr stk 300,00 DKK 375,00 DKK
    Bestillingsvare
  5. Kødhammer massiv 1,0 kg
    Kødhammer massiv 1,0 kg
    Varenr
    WA-1655100
    Pris pr stk 200,00 DKK 250,00 DKK
    Bestillingsvare
  6. Kødhammer massiv 800 gr
    Kødhammer massiv 800 gr
    Varenr
    WA-1655080
    Pris pr stk 150,00 DKK 187,50 DKK
    Bestillingsvare
  7. Kødhammer trekantet 950gr
    Kødhammer trekantet 950gr
    Varenr
    WA-1649260
    Pris pr stk 199,00 DKK 248,75 DKK
    Lagerførende
  8. Kødhammer Victorinox 1250 gr
    Kødhammer Victorinox 1250 gr
    Varenr
    VIC-77305
    Pris pr stk 900,00 DKK 1.125,00 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Kødhammer, bøfbanker - hvilken model skal du vælge?

Hos Jyske Storkøkken finder du flere forskellige udgaver af kødhammere med solide hoveder i stål. Her finder du fx den klassiske kødhammer, som er formet som en almindelig hammer og bruges ligesådan, til at banke kødet ud med. Kødhammeren har som oftets flere bankesider med forskellige strukturer, der hjælper med at mørne kødet.

Den anden type kødhammer er bøfbankeren, som minder om en kartoffelstamper i formen. Bøfbankeren har et stort stempelhoved og et solidt greb. Bøfbankerne findes med en vægt på helt op til 2,0 kg, så du kan banke selv store stykker kød ud, uden at skulle lægge for meget vægt i selv.

Brug kødhammeren til at flade og mørne kødet

Med en kødhammer kan du både banke kødstykker flade og mørne kødet. Ved at banke kødet fladt, får du en mere ensartet tykkelse, der gør det nemmere at tilberede det jævnt. Når du banker kødet med din kødhammer, ændres kødets struktur, da de hårde slag er med til at blødgøre kødfibrene. Det er især en fordel at bruge en kødhammer, når du har med seje stykker kød at gøre. Kødstykker med bløde kødfibre, så som steaks, er ikke velegnede til at banke, da du risikerer at ødelægge de sarte fibre, så smagsoplevelsen bliver ringere og kødet risikerer at blive ødelagt.