Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Opøser

Har du brug for en opøser til serveringen? Hos Jyske Storkøkken finder du opøserskeer i et væld af størrelser – fra de almindelige øseskeer i husholdningsstørrelser til de store opøsere i stål, som du kan finde i størrelser fra 0,25 l og helt op til 1,0 liters indhold. En øse er et praktisk køkkenredskab til servering og opfyldning af madretter i både kantine og storkøkken.

Her på siden finder du en opøserske i melamin eller rustfri stål, og du finder dem i mange forskellige størrelser, så du kan finde den øse, der matcher dit behov.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Små og store opøsere til servering og opfyldning

De små opøsere kan du med fordel anvende til servering ved borde og i buffeter, hvor du blandet andet kan bruge dem til sauser og dressinger. Det er vitigt med en ordentligt opøser, frem for en almindelig ske, så du kan få en ordentligt mængde sovs eller lignende i et tag. Her på siden finder du både sovseskeer og mindre opøsere i stål, samt mini opøsere i melamin fra Rösti.  

De store opøsere er perfekte til servering af blandet andet supper, samt til brug i det professionelle køkken, når der skal fyldes store mængder af madretter op i skåle, så maden er klar til servering.

Med vores store udvalg af øsestørrelser, kan du finde den perfekte opøser til dit behov – uanset om du skal servere mindre portioner eller øse store mængder af mad.