Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Palet

Paletten er et praktisk køkkenredskab, når du skal vende og flytte varme madvarer i det travle køkken. En palet er udformet som en lille spade, der kan skubbes ind under dine madvarer, så de let kan løftes. 

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af forskellige paletknive i forskellige materialer og prisklasser, så du kan finde en paletkniv, der passer til lige netop dit behov. Her på siden finder du paletter i rustfri stål, silikone, nylon og træ og paletter der er perforerede.

Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side

Skal du vælge en paletkniv af stål, silikone, træ eller nylon?

Det kan være svært at gennemskue, hvilket paletkniv, der passer bedst til dit behov. Det er selvfølgelig først og fremmest smag og behag, hvilken form og hvilket materiale, du bedst kan lide at arbejde med – måske har du allerede en favorit? Der er dog også enkelte fordele eller ulemper at tage højde for, når du vælger paletkniv.

Silikone, nylon og træ er skånsomme materialer overfor belægninger, og du kan derfor med fordel bruge dem til at vende kød og andet på stegepander og ligendende med sarte belægninger. Det bløde materiale kan til gengæld have den ulempe, at det kan være sværere at få dem skubbet ind under de madvarer du skal vende eller flytte, uden at det går i stykker.

En paletkniv af stål er af hårdt og mere skarpt materiale, der gør det nemt at skulle den ind uden de madvarer du skal vende eller flytte. En paletkniv af stål kan desuden bruges til at skære dele maden, og så er den let at rengøre for madrester. 

Du findes både stålpaletknive og paletknive i nylon eller silikone, der er perforerede med små huller eller riller, så fedt og væske kan løbe fra, når du løfte madvarer op med dem.