Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Køkkentang og Pincet

Tænger til servering, pølsetænger, kagetænker, stegepincetter – Køkkentænger og køkkenpincetter er populære redskaber i køkken og kantine. Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af praktiske køkkentænger og madpincetter i forskellige materialer og med mange anvendelsesmuligheder, så du kan finde den tang eller pincet, der passer til netop dit behov.

Her på siden finder du salattænger, istænger, stegepincetter og meget mere, i materialer som stål, polycarbonat og silikone. 

Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

23 varer

Stigende orden
pr. side

Serveringstænger til buffeten

Har du brug for smarte serveringstænger til buffet eller lignende servering? Her på siden finder du et bredt udvalg af køkkentænger til servering, så gæsterne nemt kan betjene sig selv i buffeten. Serveringstængerne kommer i forskellige størrelser og former, så de kan tilpasses den mad, du skal servere i buffeten. Skal du servere salat er det fx praktisk med en særlig salattang med store greb til dette. Du finder ligeledes spaghettitænger, pølsetænger, kagetænger m.m.

Til servering finder du også fine universaltænger i forskellige designs og materialer, som kan bruges som ta'tøj til forskellige madretter. Her finder du både de praktiske tænger i polycarbonat og tænger i rustfristål.

Skal du servere cocktails og andre kolde drikkevarer med isterninger, er det uundværligt med en god istang, så du kan fylde den rette mængde is i glassene. Her finder du tænger til is i rustfri stål, med et fladt greb, der nemt får fat i isterningerne.

Madpincetter

Madpincetten er et effektivt redskab til både tilberedning og anretning af dine madretter. Brug fx en stegepincet til at vende kødet på panden, så du nemt og hurtigt kan få fat i kødstykkerne, uden at få dine hænder for tæt på det varme fedtstof eller panden. Med en køkkenpincet bliver det lettere at anrette pæne madretter med mindre komponenter og garniture, hvor kontrol og præcision er vigtigt – selv i det rygende travle køkken.