✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Piskeris

Piskeriset er et uundværligt basisredskab i køkkenet, både når det gælder madlavning og bagning. Brug dit piskeris i det salte køkken til at piske sovser, mayonaiser og meget andet sammen, så du undgår klumper og får samlet dine ingredienser grundigt, eller pisk masser af luft ind i dine kagedeje og cremer i det søde køkken.

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af piskeris i forskellige størrelser og materialer. Her på siden finder du piskeris i stål, træ eller silikone. Piskerisene af stål finder du i et stort udvalg af størrelser og forskellige udgaver, så du kan finde et piskeris, der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Skal du vælge et piskeris i stål, træ eller silikone?

Hvilket piskeris du skal vælge, afhænger både af smag og behov. Et piskeris af silikone eller træ er blødt og bøjeligt, og det kan derfor nå ind i alle kanter af skåle og gryder, så du undgår klumper. Både silikone og træ er skånsomme materialer overfor belægninger, så du kan benytte dem på din stegepande uden at ødelægge belægningen. Ulempen ved de fleksible tråde på piskeriset er, at du kun kan piske relativt flydende elementer med det, uden at du risikerer, at de bøjes og ødelægges.

Piskeris af stål af et populært valg, da de også kan piske mere faste elementer, så som opbagte sovser, kagedeje og meget mere, uden at de mister formen. Piskerisene af stål er effektive i brug og nemme at rengøre, og de er derfor praktiske i det travle storkøkken. Du finder dem i forskellige størrelser, med skaft i stål eller varmefast nylon og med forskellige antal af tråde.