Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Flødeskumssprøjte

Med en flødeskumssprøjte, som du sikkert også kender som en sifon, kan du lave ekstra luftige sovser, mousser, flødeskum og meget mere. Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af flødeskumssprøjter, så der kan laves lækre og spændende retter og desserter. Med en flødesifon kan du fx fremtrylle flødeskum til den varme kakao på få sekunder - hæld fløde i flasken, skru toppen på, fyld gas på flasken og ryst. 

Her på siden finder du flødesprøjter i forskellige størrelser og udgaver og flødepatroner med N2O.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Hvad kan du bruge din sifonflaske til?

Sifonflasken kaldes også for flødeskumssprøjte, netop fordi den er uhyre effektiv til at fremstille flødeskum på kort tid. Fyld flasken med piskefløde, tilføj N2O, ryst flasken og voila – du har flødeskum til din kage, dessert, varme kakao og meget mere – uden at bøvle med piskeris og flødesprøjt i hele køkkenet.

Flødesprøjten kan også med fordel anvendes til luftige mousser og cremer til lækre desserter, og flere sifonflasker kan også benyttes til varm sovs, så som en bearnaise, der gerne må være ekstra luftig for at opveje den ellers tunge konsistens.

Hvordan virker en flødeskumssprøjte?

I en flødeskumssprøjte bliver der tilført masser af luft til cremer, fløde og saucer ved hjælp af gassen N2O, som du sikkert også kender under navnet lattergas.  

Du bruger flasken ved at fylde piskefløde eller anden flydende madvarer på flasken, skrue låget sikkert fast, montere den valgte dyse, tilføje gassen fra en gaspatron og efterfølgende montere skruelåget - herefter skal flødesifonen blot rystes grundigt, og så er indholdet klar til servering.