Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sigte og dørslag

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af sigter. Brug dem når du sigter mel og meget andet, eller når du skyller ris og grøntsager, hælder kogevand fra og meget andet - her kan du også vælge at benytte et dørslag

Her på siden finder du både grovmaskede sier og finmaskede sier i forskellige udgaver, designs og størrelser, så du kan finde en sigte, der matcher dit behov i storkøkkenet.

Vis som Gitter Liste

34 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

34 varer

Stigende orden
pr. side

Vælg den rigtige sigte

Er du i tvivl om, hvilken sigte du skal vælge? Med vores store udvalg af forskellige sigter kan du være sikker på at finde en sigte, der passer til dit behov – både hvad angår design og brug.

Har du brug for at håndtere store mængder af mad, der vejer lidt, kan det være rart med en rektangulær sigte, hvor du kan holde fast i begge sider, så du har et godt greb. Her kan du også vælge en sigte med fod, så den fx kan stå i vasken uden at maden kommer i kontakt med bunden.

Har du brug for at sigte vandet fra dine madvarer eller skylle grøntsager og bær, kan det være fint med en grovmasket sigte, så vandet løber hurtigt igennem og eventuel skidt og urenheder kan passere igennem hullerne sammen med vandet. Skal du derimod bruge sigten til finere madvarer, så som mel, eller vil du undgå, at der kan komme ret meget andet end væske igennem sien, så vælg en finmasket si.

Hos Jyske Storkøkken finder du:

  • Klassiske runde sigter med grove eller fine masker
  • Sigter med forstærket kant
  • Melsigter
  • Rektangulære sigter
  • Spidse sigter
  • Sigter med finmaskede net
  • Sigte på fod

Undgå klumper i bagværket med en melsigte

Der er ikke noget, der kan ødelægge en ellers lækker og svampet kage, som hårde klumper af mel. Derfor er det vigtig at si mel og andre pulveringredienser, så du undgår klumper i dit bagværk. Brug melsigten, når du sigter mel, kakaopulver, bagepulver og andre fine pulvere i kagedej og brøddej, så du undgår at der kommer klumper i dejen. Melsigterne finder du i store størrelser, så der er plads til meget mel ad gangen, uden at det ryger ud over kanterne på sigten.

De finmaskede sigter kan også benyttes til at si mel, samt drysse kakaopulver og flormelis fint ud over kager som pynt.