Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Skuffeske

Har du brug for praktiske skuffeskeer, finder du dem hos Jyske Storkøkken. Skuffeskeer er små skovle, som er praktiske til tørvarer som mel, sukker, gryn og meget andet, så du nemt kan øse dine ingredienser op fra beholdere og poser. Derfor betegnes skuffeskeer af nogle også som melskovle.

Her på siden finder du skuffeskeer i stål, aluminium eller kunststof – og i forskellige størrelser, så du kan finde dem, der matcher dit behov.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Skuffeske af rustfri stål eller plastik?

Vælger du en skuffeske af rustfri stål, får du et behageligt rundt greb, samt en særlig rundet kant, som gør det nemmere at øse tørvarer op, uden at der ryger noget ud af siderne. De komfortable melskovle i stål finder du i flere forskellige størrelser.

Skuffeskeerne af kunststof har den klassiske form, som de fleste forbinder med de små skovle, og de findes i størrelser fra 250 ml og helt op til 1520 milliliters indhold.