Termometer

Mangler du et godt termometer til køkkenet? I storkøkkenet er temperatur en vigtig faktor under både opbevaring og tilberedning af madretter og bagværk, derfor er det vigtigt med et godt termometer, som kan hjælpe dig med at måle temperaturen på dit kød, din karamelmasse eller i dit køleskab.  

Her på siden finder du et udvalg af termometre til køkkenet – både stegetermometer, køleskabstermometer og sukkertermometer, så du kan finde et termometer til dit behov. 

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
  1. Termometer infrarød TN403L -60 +500 grader c
    Termometer infrarød TN403L -60 +500 grader c
    Varenr
    OJ-TN403L
    Nu pr. stk 729,00 DKK 911,25 DKK Før 918,00 DKK 1.147,50 DKK
    Lagerførende
  2. Sukkertermometer 50 - 170 gr C
    Sukkertermometer 50 - 170 gr C
    Varenr
    AAR-16166
    Pris pr stk 199,00 DKK 248,75 DKK
    Lagerførende
  3. Termometer kombi infrarød/stik tct-103 Fast Lavpris
    Termometer kombi infrarød/stik tct-103
    Varenr
    OJ-TCT103
    Pris pr stk 711,00 DKK 888,75 DKK
    Lagerførende
  4. Termometer infrarød TN1 -33 +220
    Termometer infrarød TN1 -33 +220
    Varenr
    OJ-TN1
    Nu pr. stk 339,00 DKK 423,75 DKK Før 429,00 DKK 536,25 DKK
    Lagerførende
  5. Stegetermometer på spyd, 0 - 120 grader C, længde 10 cm
    Stegetermometer på spyd, 0 - 120 grader C, længde 10 cm
    Varenr
    HAA-9928078
    Pris pr stk 39,00 DKK 48,75 DKK
    Lagerførende
  6. Termometer køle/frys, interval +40 til -40 grader
    Termometer køle/frys, interval +40 til -40 grader
    Varenr
    HAA-2017045
    Pris pr stk 12,00 DKK 15,00 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Korrekt tilberedning af dit kød med et stegetermometer

Et stegetermometer kan hjælpe dig med at holde øje med stegeprocessen på dit kød under tilberedningen. Den rigtige kernetemperatur på kødet er vigtigt, for at det hverken er undertilberedt eller overtilberedt. Undertilberedt kød kan risikere at være rå i midten, og overtilberedt kød bliver tørt og kedeligt i smagen. Det er desuden vigtigt at være opmærksom på kødets temperatur for at undgå bakterier i maden. Hakket kød, hvad enten det er svin eller okse, skal fx altid have en kernetemperatur på 80°C for at bakterierne er uskadeliggjort, og det er vigtigt at fjerkræ altid gennemsteges for at undgå de sundhedsskadelige bakterier.

Du måler kernetemperaturen ved at stikke et stegetermometer ned i den tykkeste del af kødet. Her på siden finder du både et spydtermometer og et digitalt termometer med indstik, som du kan bruge til at måle kernetemperaturen på dit kød.

Hold øje med temperaturen i dit køleskab og fryseskab

I køkkenet er det vigtigt at holde øje med at temperaturen i dit køleskab eller fryseskab, så du er sikker på at maden opbevares forsvarligt og fødevaresikkerheden overholdes. Er dit køleskab eller fryseskab ikke udstyret med et display, der viser dig temperaturen eller vil du tjekke at temperaturen stemmer overens med det oplyste, kan du bruge et køleskabstermometer til dette.

Sukkertermometer til sukker og karamel

Her på siden finder du også sukkertermometre, som er et værdifuldt køkkenredskab i det søde køkken. Temperaturen er altafgørende, når du skal temperere sukkermasse og karamelmasse til bolsjer og dekorationer, derfor kaldes sukkertermometeret også for et bolsjetermometer.

Sukker termometeret kan målet temperaturer mellem 50 og 170°c, det kan derfor ikke bruges til at temperere chokolade og lignende. Her kan du i stedet benytte det digitale termometer med indstik.