Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Vægt

Mel, sukker, smør – Der er masser af ingredienser, der skal vejes, når der bages og steges i køkkenet, så du kan få perfekte resultater af dine opskrifter, hver gang du følger dem. Køkkenvægten er derfor et uundværligt redskab i køkkenet, så du kan afmåle dine ingredienser i nøjagtige mængder.

Her på siden finder du et udvalg af bagevægte – digitale og analoge, med forskellige måleintervaller og med forskellige kapaciteter, så du kan finde den vægt, der passer til dit behov.  

Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Stort udvalg af køkkenvægte

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af forskellige køkkenvægte. En god køkkenvægt giver dig præcise vejninger, er holdbar og har et godt design.

En digital køkkenvægt er et populært valg i de fleste køkkener, da de måler præcist og er nemme at aflæse. De fleste digitale vægte har desuden en tara-funktion, der gør det muligt at nulstille vægten, så du altid får en korrekt afmåling. Tarafunktionen gør det også muligt at benytte forskellige skåle til afvejningen, da du blot nulstiller vægten, når skålen er placeret på den. Skal din køkkenvægt bruges til meget præcise afvejninger, skal du vælge en vægt med 1-grams interval.

Du finder vægte i forskellige udgaver, med forskellige kapaciteter. De almindelige køkkenvægte kan afveje op til 5 kg, men har du brug for at veje større mængder, finder du også vægte der går op til 15 eller 30 kg.