Trustpilot


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Beholdere og bøtter - Bormioli Rocco

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af opbevaringsbokse i plastik og polycarbonat, så du praktisk og nemt kan opbevare madvarer og andet i storkøkkenet. Uanset om du er til opbevaringsbøtter af høj kvalitet, som kan holde til gentagende vask og brug, eller du har brug for billige plastbøtter til fast lav pris, også kaldet condibøtter, finder du dem her på siden, så du aldrig kommer til at mange bøtter til opbevaring af madvarer eller organisering i dit køkken. 


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Praktisk opbevaring i plastikbøtter

Her på siden finder du et stort udvalg af plastikbøtter til opbevaring i forskellige udgaver og i forskellige prisklasser. Har du brug for opbevaringsbokse af høj kvalitet, finder du de praktiske og slidstærke opbevaringsbokse med literskala, i det slagfaste materiale polycarbonat. Til opbevaringsboksene af polycarbonat kan du tilkøbe låg i forskellige farve, så du kan organiserer de opbevarede madvarer. Her får du opbevaringsbøtter, som er holdbare, trods opvask i industriopvaskemaskiner, og som du derfor kan bruge igen og igen.

Du finder også praktiske opbevaringsbokse i plastik, der har størrelser efter gn-mål og har forskellige dybder. Plastikbøtterne kommer med låg, og de findes i mange forskellige størrelser, så du kan vælge dem, der passer dine opbevaringsbehov allerbedst.

Billige stabelbare plastbøtter - condibøtter 

Har du brug for billige, stabelbare opbevaringsbøtter, finder du vores plastbøtter og låg dertil til en fast lav pris, så du aldrig kommer til at mange plastbøtter til opbevaring af diverse madvarer i storkøkkenet. De gennemsigtige plastikbøtter er ideelle til organisering i spisekammer, skabe og skuffer - her kan du få overblik over dine tørvarer og andre ingedienser, samtidigt med at du opbevarer dem i tætsluttende bøtter. Plastbøtterne finder du i størrelser fra de små 1,15 liters til de store 5,0 liters. Plastbøtterne er pladsbesparende, da de er lette at stable, både med og uden indhold, så de ikke fylder meget i skuffer, skabe eller på køl.

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.