Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Film- og foliedispenser

Dispenser med savklinge til at skære folie eller husholdningsfilm, så du hurtigt og nemt kan hive et stykke i den rigtig størrelse af. I et travlt storkøkken er der ikke tid til at stå og bøvle med husholdningsfilm eller sølvpapir, der krøller sammen og går i stykker - det skal bare være nemt, og det skal virke! Derfor er det uundværligt med en effektiv dispenser til husholdningsfilm eller folie.

Her på siden finder du store ruller af stanniol og husholdningsfilm til gode priser samt en holder dertil. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Store ruller med husholdningsfilm og stanniol

Bliver der brugt store mængder af alufolie og husholdningsfilm i dit storkøkken eller kantine? Hold hele køkkenet kørende med film og stanniol i store ruller og find praktiske dispensere dertil. Hos Jyske Storkøkken finder du ruller med sølvpapir i to forskellige bredder (30 og 45 cm) med 150 m. folie pr. rulle. Du finder også store ruller med husholdningsfilm i forskellige bredder (30 og 45 cm) med hele 300 m. pr. rulle. Vælger du ruller med film eller folie med en bredde på 45 cm, kan det f.eks. dække bredden på en gastronom GN 1/1, så du kan dække hele gastrobakken til med 1 enkelt stykke.

Stanniol er praktisk og nemt at bruge i køkkenet, når der skal pakkes mad ind eller i forbindelse med tilberedning af madretter i ovn eller grill, hvor sølvpapiret beskytter maden og samtidigt holder på varme og damp. Husholdningsfilm er eminent, når maden skal opbevares beskyttet, så det ikke tørre ud. Derfor er både film og folie altid at finde i ethvert køkken.

Holder til husholdningsfilm og folie 

Det kan hurtigt blive bøvlet at rive stykker af film og folie rullen, hvis du ikke har en praktisk dispenser til den. Brug i stedet en holder med savklinge til din husholdningsfilm eller sølvpapir, så det bliver nemt og hurtigt at dække dine madvarer til. Savklingen sikre sig, at du kan rive passende stykker af, så du ikke bruger mere folie eller film end nødvendigt.