Film- og foliedispenser

Dispenser med savklinge til at skære folie eller husholdningsfilm, så du hurtigt og nemt kan hive et stykke i den rigtig størrelse af. I et travlt storkøkken er der ikke tid til at stå og bøvle med husholdningsfilm eller sølvpapir, der krøller sammen og går i stykker - det skal bare være nemt, og det skal virke! Derfor er det uundværligt med en effektiv dispenser til husholdningsfilm eller folie.

Her på siden finder du store ruller af stanniol og husholdningsfilm samt holder med savklinge dertil – og så er det endda til fast lavpris!

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Staniol bred 30cm - 150meter Fast Lavpris
  Staniol bred 30cm - 150meter
  Varenr
  ABE-1006205
  Pris pr stk 119,00 DKK
  Lagerførende
 2. Film bred 45cm - 300meter Fast Lavpris
  Film bred 45cm - 300meter
  Varenr
  ABE-3060
  Pris pr stk 129,00 DKK
  Lagerførende
 3. Staniol bred 45cm - 150meter Fast Lavpris
  Staniol bred 45cm - 150meter
  Varenr
  ABE-1006301
  Pris pr stk 189,00 DKK
  Lagerførende
 4. Dispenser savklinge 45 cm Fast Lavpris
  Dispenser savklinge 45 cm
  Varenr
  ABE-2625
  Pris pr stk 279,00 DKK
  Lagerførende
 5. Dispenser savklinge 30 cm Fast Lavpris
  Dispenser savklinge 30 cm
  Varenr
  ABE-2620
  Pris pr stk 198,00 DKK
  Lagerførende
 6. Film bred 30cm - 300meter Fast Lavpris
  Film bred 30cm - 300meter
  Varenr
  ABE-3050
  Pris pr stk 99,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Store ruller med husholdningsfilm og stanniol

Bliver der brugt store mængder af alufolie og husholdningsfilm i dit storkøkken eller kantine? Hold hele køkkenet kørende med film og stanniol i store ruller og find praktiske dispensere dertil. Hos Jyske Storkøkken finder du ruller med sølvpapir i to forskellige bredder (30 og 45 cm) med 150 m. folie pr. rulle. Du finder også store ruller med husholdningsfilm i forskellige bredder (30 og 45 cm) med hele 300 m. pr. rulle. Vælger du ruller med film eller folie med en bredde på 45 cm, kan det f.eks. dække bredden på en gastronom GN 1/1, så du kan dække hele gastrobakken til med 1 enkelt stykke.

Stanniol er praktisk og nemt at bruge i køkkenet, når der skal pakkes mad ind eller i forbindelse med tilberedning af madretter i ovn eller grill, hvor sølvpapiret beskytter maden og samtidigt holder på varme og damp. Husholdningsfilm er eminent, når maden skal opbevares beskyttet, så det ikke tørre ud. Derfor er både film og folie altid at finde i ethvert køkken.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.