⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Flasker - Bormioli Rocco

Hos Jyske Storkøkken finder du nyttige flasker i plast eller glas, som er gode at have ved hånden i køkkenet. Plastikflaskerne, også kaldet "Squeeze bottles" er perfekte til dressinger, sovser og andre flydende elementer til anretningen, så du har fuldt kontrol over både mængden og placeringen på tallerkenen. Glasflaskerne er både elegante og praktiske til fx olie, og dryppes ud over maden ved hjælp af en praktisk skænkeprop.

Her på siden finder du blandt andet fødevaregodkendte plastflasker, squeeze bottles, dressingflasker og olieflasker med skænkeprop.


Bormioli Rocco glas - når glas skal ses

Bormioli Rocco glas er designet med det fokus at give bordet en stærk personlighed og skabe en unik atmosfære samtidig med, at funktionaliteten er i top. Derfor er Bormioli Rocco et oplagt valg, når man vil give en god oplevelse. Find både vandglas, vinglas, ølglas, karafler og meget mere her på siden.   

Bormioli Rocco er en italiensk virksomhed, der blev grundlagt i 1825 og en af verdens førende inden for glasvarer.

Filtre

Praktiske plastflasker, Squeeze bottles, til fødevarer

Plastikflaskerne er eminente at bruge som dispensere, når du skal tilføje olier, dressinger og lignende til dine madretter inden servering. Her kan du få fuld kontrol over hver en dråbe du tilføjer, så du kan finjustere smag og æstetik. Plastflaskerne er også effektive, hvis du skal eksperimentere med jordbærkaviar eller andet, hvor du har brug for at kunne dosere flydende komponenter i dråber.

Olieflasker med skænkeprop

Hjemmelavede krydderolier med salvie, timian, rosmarin eller chili er fantastiske til brug som dressinger og marinader. Eksperimenter med forskellige krydderurter og opbevar dine olie i praktiske olieflasker i glas, så du kan se indholdet. Olieflaskerne har et stilrent design, og kan med fordel placeres, hvor de står synligt fremme.

Glasflaskerne til olier har en praktiske skænkeprop, så du kan dosere olien, når den skal tilsættes dine madvarer eller dryppes ud over madretter. Olieflaskerne med hældetud er også praktiske til opbevaring af olivenolie og andre gode olier, som skal dryppes ud over salater, pizza med mere, så du har bedre kontrol over doseringen af de dyrebare dråber. 

Bormioli Rocco til enhver lejlighed

Uanset om der skal nydes en længe ventet champagne til en særlig begivenhed, et glas vin nydes til et herligt måltid, en frisk øl nydes på en solrig dag, longdrinks nydes til festen eller der skal tilbydes vand, som skal være en del af oplevelsen - så er Bormioli Rocco glas med til at skabe den helt rigtige stemning.

Udover glas til drikkevarer finder du også andre glasvarer her på siden, så Bormioli Rocco-stilen kan gå igen på hele bordet.

Bormioli Rocco glasskåle

Du finder Bormioli Rocco serveringsskåle i flere størrelser, så du har den skålstørrelse, du skal bruge til dip, dressing, salat, tilbehør til salaten, snacks og meget mere. Med disse glasskåle sikrer du en pæn servering, hvor fokus er på maden.

Bormioli Rocco patentglas, -flasker og karafler

Patentglas og -karafler er både velegnede til hjemmelavede olier, sirupper, saft, snaps og som vandflasker, når vand skal stå på køl. Derfor finder du dem også i flere størrelser, så de passer til dit formål. Er det derimod til madvarer i form af henkogning, opbevaring med mere, så er patentglas oplagte og findes også i flere størrelser.