Garnitureboks

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af garniturebokse i forskellige modeller. Her finder du både garniturebokse i stål der kan indeholde kantiner og garniturebokse i sort kunststof med indsatse og med låg af polycarbonat. Med en garniturebox får du en praktisk løsning til opbevaring af tilbehør, så du let kan færdiggøre og lægge sidst hånd på dine madretter inden servering. Her kan du opbevare garniture så som krydderurter, ærteskud, eller andet tilbehør. Boksene til opbevaring af garniture er ideelle til brug i både restauranter og cafeer, eller som et vigtigt element i pølsevognen, hvor du kan have løg, syltede agurker og andet topping.

Her på siden finder du også garniturebokse med køleelementer, som holder tilbehøret friskt og lækkert i længere tid.  

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Garniturebox kunststof sort 6 beholdere x0,57 L
  Garniturebox kunststof sort 6 beholdere x0,57 L
  Varenr
  WA-1464106
  Pris pr stk 249,00 DKK
  Lagerførende
 2. Garniturebox kunststof sort 4 beholdere x0,70 L
  Garniturebox kunststof sort 4 beholdere x0,70 L
  Varenr
  WA-1464104
  Pris pr stk 249,00 DKK
  Lagerførende
 3. Garniturebox incl.2x1/6+2x1/3-10+køle
  Garniturebox incl.2x1/6+2x1/3-10+køle
  Varenr
  AAR-12497
  Pris pr stk 4.200,00 DKK
  Bestillingsvare
 4. Garniturebox incl. 5x1/9-10+2 køleelement
  Garniturebox incl. 5x1/9-10+2 køleelement
  Varenr
  AAR-12499
  Pris pr stk 3.200,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.