Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Henkogningsglas

Patentglas, Sylteglas, henkogningsglas - de praktiske glas har mange navne! Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af henkogningsglas med tætsluttende gummipakning, som du kan anvende til et hav af forskellige ting, lige fra syltning til organisering i køkkenet. Du finder også de smukke og rustikke Weck glas, der både er sylteglas, men som også er populære til anretning og servering af madretter. 

Her på siden finder du patentglas i mange forskellige størrelser, så du kan få opbevaringsglas, der matcher dit behov, og så er du garanteret at finde dine patentglas til en rigtig god pris. Du finder også en ny pakning til dine patentglas, så det kan komme til at slutte helt tæt igen, eller en patentflaske til drikkevarer og opbevaring af saft m.m.  

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 54

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 54

Side
Stigende orden
pr. side

Praktiske patentglas til syltning og mange andre anvendelser

Patentglas med tætsluttende gummiringe er uundværlige i køkkenet til syltning af rødløg, rødbeder, agurker, saltsyltede citroner og andet lækkert tilbehør til dine madretter, som kan løfte selv en kedelige ret til et nyt niveau. Syltning er en effektiv metode til at udnytte sæsonens frugt og grønt, så du kan nyde dem i lang tid frem.

Patentglas kan med fordel også bruges til pesto, marmelade, kompotter med mere, som skal kunne opbevares efter tilberedningen, da sylteglassene kan steriliseres og efterfølgende slutte helt tæt ved hjælp af gummipakningen. Med den rette hygiejne kan du opnå en betydelig holdbarhed på dine madvarer. Yderligere er henkogningsglas også gode til organisering af dine tørvarer og andre ingredienser i køkkenet og i skabe og skuffer, hvor henkogningsglassene med deres gennemsigtighed giver dig et overblik over indholdet. Henkogningsglas har et væld af anvendelsesmuligheder, og du finder et bredt udvalg af størrelser til gode priser her hos Jyske Storkøkken.   

Servering i Weck glas

Weckglasset er et patentglas, der på grund af sit design, er blevet til et populært serveringsglas på restauranter, cafeer og hoteller. De smarte Weck glas er ideelle at servere desserter, brunchanretninger og mindre retter. Brug det lille Weck patentglas på 35ml til marmelade, honning eller lignende til morgenmadsanretningen, og de større Weck glas til smukke portionsanretninger af skyr med topping, cheesecake, udskårne frugter og meget mere.

Weck glassene er af høj kvalitet, og da det er et sylteglas kan de bruges til henkogning, og de tåler selvfølgelig også opvaskemaskine. 

Husk at låg til dine Weck sylteglas, skal købes seperat. Vil du bruge dine Weck glas til opbevaring, finder du fx praktisk plastlåg til dem.