Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Termobeholder

Her på siden finder du praktiske termobeholdere med tappehane, som er ideelle til at transportere kolde eller varme drikkevarer, når du skal afsted på tur med drikke til mange personer. Termobeholderne kan f.eks. bruges til saftevand, vand, the eller kaffe. 

Termobeholderne finder du i forskellige størrelser, der kan rumme fra 5 liter og helt op til 35 liter, så du kan finde en beholder til drikkevarer, der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Termobeholder til saftevand eller kaffe

En skole eller daginstitution kan med fordel anvende termobeholderne til saftevand og vand under udflugter, så drikkevarerne holdes kølige, og der altid er drikkevand nok med på turen. Termobeholderne kan bruges til både kolde og varme væsker, og kan dermed også bruges til varm the og kaffe. En termobeholder med kaffe eller the er perfekt at have med, når en større flok skal på tur, så der altid er varm kaffe eller the undervejs.

Vandbeholder med hane

Ved mortionsløb eller på varme dage er det vigtigt med masse af vand at drikke. Her vil en vandbeholder med tappehane være oplagt, da du hurtigt kan tappe dig selv et glas køligt vand fra termobeholderen. 

Vandbeholderne findes i flere størrelse, alt efter hvilken mængde vand, du har behov for.