Se vores januar-tilbud 


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Termobeholder

Her på siden finder du praktiske termobeholdere med tappehane, som er ideelle til at transportere kolde eller varme drikkevarer, når du skal afsted på tur med mange personer. Termobeholderne kan f.eks. bruges til saftevand, vand, the eller kaffe. 

Termobeholderne finder du i forskellige størrelser, der kan rumme fra 5 liter og helt op til 35 liter, så du kan finde en beholder til drikkevarer, der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

12 varer

Stigende orden
pr. side

Termobeholder til saftevand eller kaffe

En skole eller daginstitution kan med fordel anvende termobeholderne til saftevand og vand under udflugter, så drikkevarerne holdes kølige, og der altid er drikkevand nok med på turen. Termobeholderne kan bruges til både kolde og varme væsker, og kan dermed også bruges til varm the og kaffe. En termobeholder med kaffe eller the er perfekt at have med, når en større flok skal på tur, så der altid er varm kaffe eller the undervejs.