Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Termokasse

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af isolerende termokasser, som hjælper dig med at opbevare og transportere kolde eller varme retter og madvarer. Flamingokasser med låg er ideelle, når du skal levere mad ud af huset som catering eller du blot har brug for at holde maden lun i længere tid inden servering. Termokasserne kan også med fordel bruges til transport af mejeriprodukter, slagtervare, frugt og grønt, som skal transporteres nænsomt uden for store udsving i temperaturen.  

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
pr. side

Transport at kolde eller varme fødevarer i termokasser

Isolerende termokasser er en nem og billig løsning, når du skal transportere fødevarer, der skal holdes kolde eller varme under transporten. Termokasserne er lavet af et let materiale, så det hovedsageligt er indholdet af kasserne der vejer under transporten. Hvor længe termokasserne kan holde dine madvarer lune eller kolde afhænger af flere faktorer, så som tykkelsen på kassen og hvor meget der er fyldt i dem. Er du i tvivl om, hvilken termokasse, der bedst opfylder dine behov, er du velkommen til at kontakte os for vejledning. Efter brug kan termokasserne rengøres og derfor genbruges gang efter gang.

Termokasser til Fast Lavpris og termokasser med indstik

Hos Jyske Storkøkken finder du termokasser i forskellige udgaver, så du kan finde den type termokasse, der matcher dit behov. Her på siden finder du almindelige, praktiske termokasser til Fast Lavpris, i størrelserne 1/2 og 1/1 gn, som kan klare temperaturer på mellem -20°C og +110°C. Kasserne kan tåle at blive vasket ved op til 82°C, så du får en hygiejnisk rengøring.

Du finder også termokasser med indstik, der fyldes fra fronten af kassen, så der kan transporteres flere kantiner med madvarer i samme termokasse uden risiko for at maden bliver mast. Skal du jævnligt transporterer tunge termokasser, finder du en praktisk undervogn til termokasser, så du slipper for at skulle bære på dem. Slutteligt finder du også varmelegeme til kantiner, så du kan holde maden varm i længere tid.