Termokasse

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af isolerende termokasser, som hjælper dig med at opbevare og transportere kolde eller varme retter og madvarer. Flamingokasser med låg er ideelle, når du skal levere mad ud af huset som catering eller du blot har brug for at holde maden lun i længere tid inden servering. Termokasserne kan også med fordel bruges til transport af mejeriprodukter, slagtervare, frugt og grønt, som skal transporteres nænsomt uden for store udsving i temperaturen.  

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Termokasse sort/grå låg 60x40x30h cm Fast Lavpris
  Termokasse sort/grå låg 60x40x30h cm
  Varenr
  OLI-108140111
  Pris pr stk 295,00 DKK
  Lagerførende
 2. Termokasse grå flamingo 1/1-20cm
  Termokasse grå flamingo 1/1-20cm
  Varenr
  WA-3740200
  Pris pr stk 195,00 DKK
  Lagerførende
 3. Termokasse Tower kanga sort 5 stik
  Termokasse Tower kanga sort 5 stik
  Varenr
  WI-45033
  Pris pr stk 1.600,00 DKK
  Lagerførende
 4. Varmelegme incl kantine 1/1, dybde 16 cm
  Varmelegme incl kantine 1/1, dybde 16 cm
  Varenr
  WA-1460038
  Pris pr stk 1.000,00 DKK
  Lagerførende
 5. Undervogn til termokasse WA-3710012
  Undervogn til termokasse WA-3710012
  Varenr
  WA-3710013
  Pris pr stk 1.295,00 DKK
  Bestillingsvare
 6. Termokasse grå kunststof 1/1gn 11 stik
  Termokasse grå kunststof 1/1gn 11 stik
  Varenr
  WA-3710012
  Pris pr stk 2.395,00 DKK
  Lagerførende
 7. Lågepakning for varmeskab 3710012
  Lågepakning for varmeskab 3710012
  Varenr
  WA-3710001
  Pris pr stk 195,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Transport at kolde eller varme fødevarer i termokasser

Isolerende termokasser er en nem og billig løsning, når du skal transportere fødevarer, der skal holdes kolde eller varme under transporten. Termokasserne er lavet af et let materiale, så det hovedsageligt er indholdet af kasserne der vejer under transporten. Hvor længe termokasserne kan holde dine madvarer lune eller kolde afhænger af flere faktorer, så som tykkelsen på kassen og hvor meget der er fyldt i dem. Er du i tvivl om, hvilken termokasse, der bedst opfylder dine behov, er du velkommen til at kontakte os for vejledning. Efter brug kan termokasserne rengøres og derfor genbruges gang efter gang.

Termokasser til Fast Lavpris og termokasser med indstik

Hos Jyske Storkøkken finder du termokasser i forskellige udgaver, så du kan finde den type termokasse, der matcher dit behov. Her på siden finder du almindelige, praktiske termokasser til Fast Lavpris, i størrelserne 1/2 og 1/1 gn, som kan klare temperaturer på mellem -20°C og +110°C. Kasserne kan tåle at blive vasket ved op til 82°C, så du får en hygiejnisk rengøring.

Du finder også termokasser med indstik, der fyldes fra fronten af kassen, så der kan transporteres flere kantiner med madvarer i samme termokasse uden risiko for at maden bliver mast. Skal du jævnligt transporterer tunge termokasser, finder du en praktisk undervogn til termokasser, så du slipper for at skulle bære på dem. Slutteligt finder du også varmelegeme til kantiner, så du kan holde maden varm i længere tid.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.