⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Bageplader og riste - FM

Mangler du en bageplade eller rist i gn mål, så de passer til din industriovn? Der kan hurtigt blive brug for mange bageplader i det travle storkøkken, hvor mange emner skal bages eller steges i ovnen.

Her på siden finder du bagplade i glat eller perforeret udgave, og bageplader med silikone. Du finder også riste og specielle bageplader til flutes, æg og meget mere.


FM har i mange år udviklet varmelegemer til div. industrier og har nu endelig valgt at tage fat i storkøkken branchen. FM buldrer frem i forskellige lande - og med god grund. FM produkterne tilbyder en masse tilpasning til det enkelte køkken, samtidig med at teknologien i ovnene er på niveau med førende mærker. 

Kombiovne fra FM har fx indbygget kogebog, hvor du også kan tilføje dine personlige opskrifter, så du nemt og hurtigt kan sætte ovnen igang med at tilberede de populærer retter i køkkenet.

På denne side har vi samlet alle vores produkter fra FM. Du har mulighed for at opdele produkterne ved hjælp af filtreringen i højre side, hvis du er på udkig efter et bestemt produkt.  

 

Filtre
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
pr. side

Hvorfor vælge perforerede bageplader til din industriovn?

I en industriovn tilberedes maden ved hjælp af varmluft og damp - dette gør sig gældende for både konvektionsovne og kombiovne. For at få den absolut bedste tilberedning, er det vigtigt at dampen og den varme luft har passage rundt i hele ovnen. En perforeret bageplade har småhuller fordelt over hele pladen, hvilket lukker damp og luft igennem, så det kan cirkulere rundt om eksempelvis bagværk og give en sprød skorpe hele vejen rundt. Hos Jyske Storkøkken finder du både bageplader der er perforerede og perforerede flutes og baguetteplader, så du kan tilberede skønne brød og meget andet i din industriovn.