Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Ildfaste fade

Har du brug for et ovnfast fad, så du kan tilberede smagfulde retter i ovnen? Her finder du et stort udvalg af ildfaste fade, som er praktiske i brug og i flotte i deres design, så du kan servere maden direkte fra ovn til bord og buffet.  

Du finder både klassiske hvide ildfaste fade og fade i de smukke farver fra lifestyleserien, som vil tage sig godt ud på ethvert bord. Du finder også ovnfaste fade i gn-størrelser. 

Vis som Gitter Liste

36 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

36 varer

Stigende orden
pr. side

Ovnfaste fade i GN-størrelser

Har du brug for ildfaste fade, der passer til din industriovn? Du finder en del af vores ovnfaste fade i gn-størrelser, som er standard størrelserne, der bruges i de fleste storkøkkener. Derfor kan du gastrobakker af porcelæn, der passer til ovne, stikvogne osv. Gastrobakkerne i porcelæn finder du blandt andet i Lifestyles naturinspirerede farver, så du får en flot servering. 

Ildfaste fade til lasagne, gratin og meget mere

De klassiske ovnfaste fade, i firkantede eller ovale udgaver, er velegnede til alt fra lasagne til kage, og den tilberedte mad bliver ofte serveret direkte i fadet, både for nemheden og varmens skyld. Fadene kan også bruges til at stege kød eller grøntsager i eller til gratin og meget andet. Du ovnfadene i forskellige former og størresler, så du kan få et fad, der passer bedst til dit behov.