Kokotter

Ordet ”kokotte” stammer fra det franske ord Cocotte og er en lille ildfast skål med låg og ører, der bruges til både tilberedning og servering af madretter. Kokotterne er særligt populære til portionsanretninger i restauranter m.m. til lasagne, gratiner og andre velsmagende ovnretter, som ellers kan være udfordrende at anrette pænt på en tallerken.

Her på siden finder du et udvalg af kokotter med låg eller uden låg, og du finder de små ildfaste fade i forskellige farver, former og materialer, alt efter smag og behag. Find hele udvalget af ovnfaste produkter her

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Portionsanretning i kokotte

De små ildfaste fade med låg er fantastiske til at tilberede og servere portionsanretninger, og giver dig en rustik og autentisk anretning. Brug dem til at fremstille skønne æggeretter til morgenmad og brunch, hvor æg, skinke, ost og andre lækre ingredienser bliver tilberedt i ovnen og serveret varmt for de spisende gæster. Kokotterne er også særligt populære til gratiner, lasagne og andre retter, som er elskede og velsmagende, men som kan være svære at anrette pænt på en tallerken. Du kan også anvende koketterne med låg til at bage små, lækre grydebrød.

Du finder både rustikke kokotter af støbejern i den smukke røde eller sorte farve eller stilrene hvide kokotter, til en mere pæn og enkel servering.