Mandolin

Er du træt af at bruge tid på at skærer og snitte grøntsager med kniv eller rivejern? Slip for at døje med uens eller grimme resultater med et mandolinjern. Mandolinjernet er et effektivt redskab at have i køkkenet, når der skal skæres tynde skiver eller strimler af grønsager – hurtigt og nemt. Det skarpe skæreredskab er derfor ideelt, når der skal snittes tynde agurkeskiver til agurkesalat, skiver af aubergine til en græsk moussaka eller ultra tynde kartoffelskiver til chips.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Mandolinjern Matfer stål
  Mandolinjern Matfer stål
  Varenr
  WA-1685365
  Pris pr stk 1.295,00 DKK 1.618,75 DKK
  Lagerførende
 2. Restholder til mandolinjern1685001
  Restholder til mandolinjern1685001
  Varenr
  WA-1685001
  Pris pr stk 95,00 DKK 118,75 DKK
  Lagerførende
 3. Westmark Mandolinjern, komplet
  Westmark Mandolinjern, komplet
  Varenr
  HAA-2017001
  Pris pr stk 495,00 DKK 618,75 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Spar tid i storkøkkenet med et mandolinjern

Det går lynhurtigt at skære grøntsager på et mandolinjern, hvor grøntsagerne køres hen over et skarpt skæreblad. Derfor kan du nemt snitte og skære store mængder af grøntsager på kort tid i storkøkkenet, så der hurtigt er forberedt grøntsager til sprøde salater og grønsagsretter. Med den praktiske restholder undergår du at få fingrene for tæt på mandolinjernets skarpe skæreblad, når du skære mindre grøntsager eller når til den sidste rest af større grøntsager. Her fastgøres grøntsagerne til holderen, så du kan føre grøntsagerne hen over skærebladet ned til sidste lille stump.

Mandolinjernet er nemt at bruge, når du skal lave velsmagende retter med snittede grøntsager, som fx en tomatsalat med tynde skiver tomat, eller kartoffelskiver til flødekartofler eller pommes anna. Du kan også skære tynde strimer – julienne af grøntsager til wokretter, salater eller sprødstegte kartofler.