Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Rullebord

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af rulleborde, som er praktiske, hygiejniske og mildest talt uundværlige i et storkøkken eller kantine. Arbejdet i et travlt storkøkken byder på rigelige fysiske udfordringer, og derfor er rullevogne et vigtigt arbejdsredskab, så du kan transportere store mængder og tunge elementer, uden at skulle slæbe frem og tilbage mange gange. Rulleborde er også gode at bruge som serveringsvogne eller afrydningsvogne.

Her på siden finder du det helt rigtige rullebord til dit behov – har du brug for vejledning er du meget velkommen til at kontakte os!

Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

18 varer

Stigende orden
pr. side

Rulleborde i rustfrit stål

Stål er et populært materiale til det professionelle køkken, da det både er slidstærkt og let at holde rente. Derfor finder du også et bredt udvalg af rulleborde i rustfrit stål, så du kan finde det helt rigtige bord til dit køkken. 

Du finder både rullebordene i billige saml selv udgaver, samt fuldsvejsede rulleborde til rigtig gode priser. Rullebordene findes i udgaver med forskellige hyldeantal, med eller uden skubbehåndtag og i forskellige størrelser. 

Serveringsvogn

Rulleborde er ideelle at bruge som serveringsvogne, hvor du kan placere fade med mad og andet, når det skal ud til de spisende i restauranten eller kantinen. Ønsker du et andet udseende på din serveringsvogn en stål, så finde du også rullevogne i træ med tre hylder, som er et oplagt valg til servering.  

Det er vigtigt at vælge en serveringsvogn af god kvalitet, som kører stabilt, så du kan transportere dine varme madretter og kolde drikkevarer uden uheld. En serveringsvogn er også praktisk at anvende som ta’ selv bord, hvor det er vigtigt med et rullebord, der kan stå sikkert. Ved en serveringsvogn er det praktisk med flere hylder på rullebordet, så du kan fragte flere serveringsfade med mere, som fylder meget i bredde og ikke kan stakkes.

Serveringsborde i rustfri stål er nemme at tørre af, hvis der spildes mad, og er generelt nemme at rengøre, så du kan opretholde det høje hygiejneniveau, som er er alfa og omega, når du arbejder med fødevarer.