Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Afrydningsvogn

En servicevogn er et tidsbesparende valg til dit køkken, da mange forskellige emner, kan håndteres af samme vogn. Især en afrydningsvogn kan hjælpe dagligdagen i køkkenet. Gør en travl hverdag lettere og køb en servicevogn.

Udvalget herunder er bestående af standardløsninger inden for afrydningsvogne, tallerkendispenser og lign. vogne. Ved at vælge en vogn, frem for en stationær løsning, kan du forberede alt, inden du kører vognen ud i kantinen eller til buffeten. Har du brug for en specialløsning til selv samme problemstilling, så kontakt os - så ser vi hvad kan lade sig gøre.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Vælg en afrydningsvogn

Med en afrydningsvogn, kan du nemt håndtere opvasken fra mange mennesker. Afrydningen kan foretages mere struktureret, samt opvasken vil komme til køkkenet stort set klar, lige til at smide i opvaskemaskine.

Samtidig undgår du tunge løft fra kantine til køkken, da man sikrer en bedre arbejdsgang ved at have en afrydningsvogn. Da vognene er flytbare, gør det også rengøring meget lettere.

 

Kort om tallerkendispenser

En tallerkendispenser gør det let at have tallerkener klar ved buffeten. Stakken af tallerkener hæves hele tiden automatisk, så den øverste tallerken er plan med toppladen. Tallerkendispenseren kan som regel håndtere flere forskellige størrelser af tallerkener.

Hav en tallerkendispenser ved buffeten og en ude ved opvaskestationen, så du hele tiden kan have en stak tallerkener klar til brug. Ved at købe en tallerkendispenser, har du truffet et tidsbesparende og ergonomisk korrekt valg for dit køkken.

Vi fører tallerkendispensere i rustfrit stål, så de er lette at rengøre og vedligeholde for ethvert køkken eller kantine.