Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Stikvogn

Mangler du en rustfri stikvogn? Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af praktiske vogne med indstik i to forskellige størrelser:

  • Stikvogn til 1/1gn gastrobakker og bageplader (53x32,5cm)
  • Stikvogn til 60x40 cm bageplader

Du finder stativerne i flere forskellige størrelser, alt efter hvor mange indstik du har brug for. Skal du blot bruge lidt opbevaringsplads til bageplader og gastrobakker, findes der små stikvogne med 6-7 stik, der med fordel kan placeres under bordpladen i køkkenet. Har du derimod brug for at have mangle plader i gang i køkkenet, som også skal kunne transporteres rundt, finder du høje stikvogne med op til 18 stik. Alle vognene er udført i stål og kan låses ved hjulene, så de står sikkert i køkkenet.

Har du brug for en billig stikvogn kan du få vogne i "saml selv" udgaver, hvor du selv samler stativet. Her får du en god stikvogn til prisen, særligt hvis du blot skal have vognen til at stå med opbevaring. Vælger du i stedet en fuldsvejset stikvogn får du en mere robust og slidstærk udgave til køkkenet, som nemt kan transporteres rundt. 

Du finder gastrobakker til din vogn her eller bageplader til din vogn her

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Rustfri Stikvogn til bageplader og gastrobakker

Stikvogne i rustfri stål er uundværlige i storkøkkenet til opbevaring og transport af bageplader og gastrobakker.

En stikvogn i stål gør det muligt at sætte varme bageplader direkte i stativet, når du tager dem ud af ovnen. Du kan også kører et stativ med gastrobakker direkte ind i et kølerum til opbevaring. Det rustfri stål er samtidig en hygiejnisk løsning, hvor du får en stikvogn, der er nem at rengøre efter brug. 

Overtræk til stikvogn

Har du brug for et dækken til din stikvogn fås der stikvognsposer, som nemt kan trækkes ned over stativet. På den både kan du beskytte indholdet i vognen under opbevaring og transport. Overtrækket er af plast og med lynlås og findes her