⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Stikvogn

Mangler du en stikvogn? Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af praktiske vogne med indstik i enten 1/1 gn til gastrobakker (også kaldet kantiner) eller 60x40cm plader. Stikvognen findes i flere forskellige størrelser, alt efter hvor mange indstik du har brug for. Stikvognene kan både bruges til transport og opbevaring. 

Har du brug for en billig stikvogn kan du få vogne i "saml selv" udgaver, hvor du selv står for samlingen af din vogn. Vælger du i stedet en samlet og svejset udgave får du en mere slidstærk og holdbar stikvogn til køkkenet. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Stikvogn til bageplader

Rustfri vogne er uunværlige i storkøkkenet til opbevaring af bageplader og gastrobakker. Stikvogne i stål gør det muligt at opbevare bageplader i kølerummet og du kan sætte gastrobakker og bageplader direkte i stikvognen, når de kommer ud af den varme ovn. Det rustfri stål er en hygiejnisk løsning og du får en stikvogn, der er nem at rengøre efter brug.