Fritureske

I denne kategori finder du. Friture bordmodel - gulvmodel fra Zanussi i kraftigt design og pålidelig i temperaturen, så sikkerheden er i top. Zanussi laver professionelle friture til restauranter, grillbar, storkøkkener. Eller søger du Stegeplade til storkøkken, grillbar eller restaurant. Vores Zanussi stegeplader til el og gas er top kvalitet. Lavastensgrill i professionelt storkøkken, restaurant eller grillbar giver en perfekt grillstegning og flot tilberedning.

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Fritureske m/forstærket kant Ø14, længde 25 cm
  Fritureske m/forstærket kant Ø14, længde 25 cm
  Varenr
  WA-1563140
  Pris pr stk 119,00 DKK
  Lagerførende
 2. Fritureske Ø16, længde 40 cm
  Fritureske Ø16, længde 40 cm
  Varenr
  WA-2094160
  Pris pr stk 139,00 DKK
  Lagerførende
 3. Fritureske Ø20, længde 45 cm
  Fritureske Ø20, længde 45 cm
  Varenr
  WA-2094200
  Pris pr stk 189,00 DKK
  Lagerførende
 4. Fritureske Ø18, længde 45 cm
  Fritureske Ø18, længde 45 cm
  Varenr
  WA-2094180
  Pris pr stk 159,00 DKK
  Lagerførende
 5. Fritureske Ø24, længde 45 cm
  Fritureske Ø24, længde 45 cm
  Varenr
  WA-2094240
  Pris pr stk 209,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.