Fritureske

Fish and chips, indbagt kylling, falafler og meget mange flere fantastiske madretter kan tilberedes i den varme olie, i en friture, så du får en sprød og lækker skorpe. Men når du skal have den færdigstegte mad op af frituren igen, skal det helst foregå uden at få for meget af den brandvarme olie med, og uden at du risikerer at brænde dig selv. Her er det vigtigt med en god fritureske!

Her på siden finder du fritureskeer af stål i forskellige størrelser, så du kan finde en fritureske, der passer til dit friturebehov. Fritureskeerne har et langt skaft, og et hoved med små riller eller huller, så olien kan løbe af maden.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side
  1. Fritureske Ø24, længde 45 cm
    Fritureske Ø24, længde 45 cm
    Varenr
    WA-2094240
    Pris pr stk 209,00 DKK 261,25 DKK
    Lagerførende
  2. Fritureske Ø18, længde 45 cm
    Fritureske Ø18, længde 45 cm
    Varenr
    WA-2094180
    Pris pr stk 159,00 DKK 198,75 DKK
    Lagerførende
  3. Fritureske Ø20, længde 45 cm
    Fritureske Ø20, længde 45 cm
    Varenr
    WA-2094200
    Pris pr stk 189,00 DKK 236,25 DKK
    Lagerførende
  4. Fritureske Ø16, længde 40 cm
    Fritureske Ø16, længde 40 cm
    Varenr
    WA-2094160
    Pris pr stk 139,00 DKK 173,75 DKK
    Lagerførende
  5. Fritureske m/forstærket kant Ø14, længde 25 cm
    Fritureske m/forstærket kant Ø14, længde 25 cm
    Varenr
    WA-1563140
    Pris pr stk 119,00 DKK 148,75 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Praktisk fritureske af stål

Hulskeer af stål er perfekte til at håndtere den brandvarme olie, da stålet kan tåle varmen, og er nemt at rengøre efterfølgende. Brug din fritureske til at sænke maden ned i fritureolien, til at vende maden undervejs i tilberedningen, samt til at fiske den færdigtilberedte mad op af frituren efterfølgende. Den store flade på skehovedet, gør det nemt at skovle selv sarte elementer, så som chips, op af frituren, uden at de går i stykker. De små huller i fritureskeerne lader den værste olie løbe af maden, som efterfølgende kan afdryppes helt på et stykke klæde eller køkkenrulle.