⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Glasskåle

Hos Jyske Storkøkken finder du altid et stort udvalg af glasskåle til fast lav pris, så du er sikret skåle af glas til en rigtig god pris. Glasskåle er både praktiske og flotte, og de er derfor velegnede til både tilberedning i køkkenet og servering på borde og i buffeter.

Her på siden finder du billige glasskåle i størrelser fra 7 cm i diameter til 30 cm i diameter, så du kan have glasskåle i alle størrelser klar til servering.   

Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

15 varer

Stigende orden
pr. side

Serveringskåle i glas

Glasskåle kan både bruges til tilberedning og servering af mad, men bruges ofte til det sidste. De små glasskåle er ideelle til dip, dressinger, marmelade og lignende og de store glasskåle er perfekte til salater, frugter, desserter og meget mere, hvor de gennemsigtige skåle præsenterer dine smagfulde madretter på indbydende vis. Særligt madretter som farverige salater eller desserter i flere lag tager sig flot ud i skåle af glas.

Du finder glasskålene i det velkendte, enkle og klassiske design, som gør at du kan bruge dine glasskåle år efter år, uden at du behøver at bekymre dig om stil og design. Skåle af glas kan sagtens mixes med skåle porcelæn og andre materialer, så du får et spændende serveringsbord.  

Med glasskåle til en fast lav pris er der heller ikke grund til at ærgre sig, hvis en glasskål ryger på gulvet og går i stykker under det travle arbejde i køkken eller kantine.