⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Stål - Steel Function

Stål - Steel Function

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af skåle og røreskåle i stål. De koniske skåle i rustfri stål er praktiske i det professionelle køkken, hvor stålskålene har mange anvendelsesmuligheder. De praktiske skåle er hygiejniske og kan stables, så de nærmest ingenting fylder.

Her på siden finder du koniske skåle i stål i forskellige størrelser, samt røreskåle med målangivelse og garnitureskåle.


Steel-function er en dansk virksomhed, som forhandler kvalitetsredskaber til køkken og hjem. Virksomheden blev grundlagt i 1960, hvor de producerede redskaber af stål i et moderne design. Siden hen er deres sortiment blevet udvidet, og nu finder du alt fra porcelæn til tjenerbakker fra Steel-Function.

Fra Steel-Function finder du blandet andet de klassiske røreskåle i stål, affaldsspande i stål, køkkenredskaber og meget mere. Vores produkter fra Steel-Function er af god kvalitet og i et flot design. De egner sig derfor både til det professionelle og det private køkken.

Filtre
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske skåle i stål

Det rustfrie stål er et fantastiske materiale i storkøkkenet, da det kan tåle både varme og kulde, er let at rengøre og bidrager til en høj hygiejne i storkøkkenet. Skålene kan bruges til et væld af funktioner under madlavning og bagning – brug dem fx til at smelte chokolade i, eller når du skal røre farsen til frikadeller sammen.

Med de stabelbare, koniske skåle sparer du plads på opbevaring, som altid er en mangelvare i det travle køkken. De koniske skåle finder du i størrelser fra 0,5 liter og helt op til 16 l, så der er skålestørrelser til ethvert formål.