Gasbrænder

Med en god gasbrænder i køkkenet bliver madlavning og bagning lige lidt sjovere. Brug fx gasbrænderen i det søde køkken, til at lave en perfekt créme brulée med sprød sukkerskorpe på til dessert, eller pynt dine kager med italiensk marengs, der brændes gylden i overfladen med brænderen.  

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af gasbrænder og dåsegas dertil, så du kan komme i gang med at flambere og karamellisere i køkkenet

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side
  1. Gasbrænder top excl. Gasdåse
    Gasbrænder top excl. Gasdåse
    Varenr
    AAR-16138
    Pris pr stk 316,00 DKK 395,00 DKK
    Lagerførende
  2. Gasdåse 400 ml med gevind passer til gasbrænder 16138
    Gasdåse 400 ml med gevind passer til gasbrænder 16138
    Varenr
    AAR-16137
    Pris pr stk 30,00 DKK 37,50 DKK
    Lagerførende
  3. Gasbrænder med Tank 63 ml
    Gasbrænder med Tank 63 ml
    Varenr
    WA-3050000
    Pris pr stk 249,00 DKK 311,25 DKK
    Lagerførende
  4. Gasbrænder powerjet std bænder 1935 gr
    Gasbrænder powerjet std bænder 1935 gr
    Varenr
    BL-2235-11
    Pris pr stk 850,00 DKK 1.062,50 DKK
    Lagerførende
  5. Gasdåse med gevind til Powerjet
    Gasdåse med gevind til Powerjet
    Varenr
    BL-PR-2204-83
    Pris pr stk 70,00 DKK 87,50 DKK
    Lagerførende
  6. Gas 600 ml dåse Fast Lavpris
    Gas 600 ml dåse
    Varenr
    COM-00056
    Pris pr stk 10,00 DKK 12,50 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Imponer dine gæster med en créme brulée brænder

Mennesket har altid været fascineret af ild - derfor er det altid et sikkert hit at imponerer sin gæster, ved at karamelliserer en lækker créme brulée foran dem, så desserten bliver en oplevelse hele vejen igennem. Det hele bliver bare lidt festligere, når der må leget med ild.  

Selvom gasbrænderen også kendes under navnet "créme brulëe brænder", kan den bruges til en masse andre spændende elementer i køkkenet ud, ud over at karamellisere sukker. Du kan fx flambere peberfrygter og tomater, så du derefter kan trække skindet af dem, eller du kan smelte ost eller skabe sprøde, gyldne stegeskorper på kød.