Morter

Her på siden finder du mortere i granit, som du kan bruge til at støde krydderi og meget andet. Den robuste granitmorter er et effektivt redskab til at knuse hårde krydderier, så som nelliker og bukkehornsfrø, til fint pulver, som du kan bruge til dine egne krydderiblandinger.

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
 1. Rösle morter mørkegrå granit 0,35 liter Ø14 H8 cm
  Rösle morter mørkegrå granit 0,35 liter Ø14 H8 cm
  Varenr
  TH-R12978
  Pris pr stk 198,00 DKK 247,50 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Brug din morter til at lave smagfulde krydderiblandinger

Du kan løfte smagen i din mad, ved at bruge tid på at lave dine helt egne krydderiblandinger i din morter. Brug den fx til at lave dit eget karrypulver med masser af smagfulde, varme krydderier, som vil gøre sig godt i retter som kylling i karry. En karryblanding består ofte af mere en 10 forskellige krydderier, så der er rig mulighed for at eksperimentere med krydderierne, og du får det bedste resultat, hvis du rister krydderierne let af på panden inden de knuses i morteren. Du kan også forsøge dig med den marrokanske krydderiblanding ras el hanout eller den indiske garam masala.

Du kan også bruge din morter til at knuse hvidløg og krydderurter sammen med olie, så du får en lækker marinade til kødet på ingen tid, og det dufter himmelsk, når aromaerne fra krydderurterne bliver frigivet i morteren.