Rullebord

Rulleborde, stikvogne, serveringsvogne i rustfrit stål, er et godt arbejdsredskab, hvis man arbejder et sted, hvor der skal flyttes ting frem og tilbage ofte. Rulleborde og rullevogne er et godt arbejdsredskab, hvor der skal flyttes ting frem og tilbage, som i kantiner og storkøkkener. De er alle lavet i slidstærke materialer, der tåler det meste, og derfor er perfekte arbejdsredskaber til Storkøkkener og kantiner.

Rulleborde - Serveringsvogne - Transportborde - Opvaskevogne - online

Køkkenvogne og rullevogne i top kvaliteter, og i alle størrelser. Rullevogne med hylder, opvaskevogne til vaskebakker. Serveringsvogne med hylder. Stikvogne i mange størrelser. Stikvogne, serveringsvogne, transportvogne, opvaskevogne til kantiner og storkøkkener er et redskab der er helt uundværligt for den gode arbejdsgang. Gå efter serveringsvogne og rulleborde i slidstærke materialer. Rustfri stål rulleborde er lette at arbejde med. Og de er solide og kan holde til dagligt brug i storkøkken og kantiner. De er lette at rengøre og derfor meget hygiejniske. Gummihjul på et stålrullebord sikre bordet i at rulle stabilt, samt at holde et lavt støj niveau.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.