Stålbord m. vask

Stålborde Vi kan levere stålborde med vask, som et fritstående bord eller som et væghængt bord. Vi har også muligheden for at lave el-hæve-sænkebord.

Stålborde – online

Rustfrie stålmøbler til indretning af dit storkøkken eller kantine. De listede rustfrie stålmøbler kan leveres i færdige mål efter dit ønske. Vi kan levere stålborde med vask, som et fritstående bord eller som et væghængt bord. Vi har også muligheden for at lave el-hæve-sænkebord. Rullestålborde i forskellige størrelser til kantiner, hospitaler, børnehaver. Rustfri stålmøbler til storkøkkener og professionelle køkkener, er solide og hygiejniske, og kan derfor anvendes mange steder.

Vores konsulenter har stor erfaring med at tage mål så en stålbordplade, kommer til at passe perfekt til jeres køkken eller kantine. Så tag endelig kontakt, vi hjælper dig gerne.

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
 1. Bord RS 140x70x90H m/vask
  Bord RS 140x70x90H m/vask
  Varenr
  ZA-132351
  Pris pr stk 8.600,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.