⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Rulleborde og vogne

Rulleborde og vogne er uundværlige redskaber i det travle, professionelle køkken, og kan sparer medarbejderne i køkkenet for mange løft og slæb. 

Hos Jyske Storkøkken finder du vogne til brug under transport, servering, afrydning og opbevaring. Du finder fx rulleborde, serveringsvogne, kurvevogne, stikvogne og andre vogne, så du kan finde den køkkenvogn, der passer bedst til dit behov. Har du spørgsmål til vognene, eller har du brug for vejledning, er du velkomment til at kontakte os. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 39

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 39

Page
Stigende orden
pr. side

Praktisk rullebord i stål til køkkenet 

Et god rullebord er nærmest uundværligt i storkøkkenet, hvor der ofte skal transporteres madretter, service og meget andet. Derfor finder du et bredt udvalg af rulleborde i rustfri stål med to, tre, fire eller fem hylder, alt efter dit behov. Brug det til servering, afrydning og meget mere, hvor du ikke ønsker at bære på tunge bakker, fade og service. 

Rulleborde er også populære til opbevaring i køkkenet, da det er lettere at flytte på et rullebord, når der skal gøre grundigt rent, end et bord eller en disk uden hjul.