Rullebord

Mangler du et rullebord? Rulleborde er fast inventar i de fleste storkøkkener og kantiner, og det er der en god grund til. De er nemlig uundværlige til transport af alt fra madretter til beskidt service, så den travle køkkenmedarbejder ikke skal rende mere frem og tilbage end nødvendligt, og vigtigts af alt - slipper for at slæbe tunge bakker og kasser. 

Du finder størstedelen af vores rulleborde i rustfri stål, som er et praktisk og hygiejnisk materiale, og du finder dem med forskellige antal hylder og mål, alt efter dit behov. 

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Et rullebord i rustfrit stål giver dig mange muligheder

Med et stålbord på hjul, der er nemt at tørre af og holde rent, får du et rullebord med mange anvendelsmuligheder. Brug det fx til opbevaring i køkkenet og i lagerrummet, hvor du nemt kan flytte rundt på bordet, når gulvet skal rengøres. Et rullebord er også oplagt, når der skal dækkes bord eller buffet i restauranten eller kantinen, da du nemt kan transporterer tunge tallerkener, bakker med glas og meget mere. Når maden skal serveres, er rullevognen af stål velejnet til transport af varme fade og bakker med madretter m.m. og efter middagen kan du nemt transporterer opvaskeservicen ud til opvaskemaskinen. I kantinen kan vognen fx placeres, så gæsterne kan sætte deres brugte service på det - gerne med en spand til affald og en bakke til glas, så afrydningen bliver nem efterfølgende.