Blæstkøler

Hos Jyske Storkøkken finder du blæstkølere og blæstkølere/frysere fra Gram og Zanussi i rustfri stål. Med en blæstkøler opnår du en effektiv og øjebliklig nedkøling og nedfrysning af dine varer, så du kan opbevare dine madretter sikkert, og forlænge deres holdbarhed. Den hurtige nedkøling giver en høj fødevaresikkerheden - uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Blæstkøler Zanussi 3x1/1 gn
  Blæstkøler Zanussi 3x1/1 gn
  Varenr
  ZA-110781
  Pris pr stk 37.700,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. Blæstkøler/fryser Zanussi 6x1/1 gn
  Blæstkøler/fryser Zanussi 6x1/1 gn
  Varenr
  ZA-110722
  Pris pr stk 60.300,00 DKK
  Bestillingsvare
 3. Blæstkøler/fryser Zanussi 3x1/1 gn
  Blæstkøler/fryser Zanussi 3x1/1 gn
  Varenr
  ZA-110721
  Pris pr stk 44.100,00 DKK
  Bestillingsvare
 4. Blæstkøler BC28A Zanussi 6x1/1 gn
  Blæstkøler BC28A Zanussi 6x1/1 gn
  Varenr
  ZA-110718
  Pris pr stk 49.400,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Gram blæstkøler

Med Gram blæstkølere og blæstfrysere håndteres fødevarer i fuld overensstemmelse med HACCP-retningslinjerne, så du kan opretholde de højeste hygiejnestandarder. Den hurtige nedkøling af dine fødevarer bringer dem sikkert igennem risikotemperaturområdet mellem +65°C til +10°C , uden at det påvirker fødevarens smag, vitaminer og konsistens.

Modellerne i Grams KPS-blæstkøler/fryser serie dækker forskellige behov i forhold til mængder, køkkenets indretning og arbejdsgang. Derfor kan du vælge mellem indrækningsmodeller-, roll-in eller gennemkørselsmodeller, så du kan finde den Gram blæstkøler, der bedst passer til din virksomhed. Ved hjælp af IFR (Intelligent Food Recognition) kan blæstkøleren automatisk tilpasse blæstkølingscyklussen efter den pågældende fødevares egenskaber.

Zanussi blæstkøler

For at mindske bakterievæksten under afkølingen, bør maden afkøles fra +65°C til +10°C på under 2 timer. Dette kan lade sig gøre med en blæstkøler fra Zanussi, der giver dig en hurtig nedkølingsproces, hvorefter maden kan opbevares i et normalt industrikøleskab, ved en temperatur på ca. +3°C, i 5-6 dage som i overensstemmelse med hygiejnestandarterne – og det endda uden at maden mister smag og næringsstoffer. I en blæstkøle/fryser fra Zanussi fortsættes processen med at nedkøle maden til -18°C på mindre en 4 timer, hvorefter maden kan opbevares i et en industrifryser ved -20°C grader, i et tidsrum fra 2-12 måneder (alt efter hvilken type af mad, der er tale om). 

Blæstkølerne og blæstfryserne er lette at betjene med et elektronisk betjeningspanel. Betjeningspanelet viser dig tid, kernetemperatur, nedtælling af tiden, alarmer og serviceinformationer. Der er mulighed for at vælge mellem ”hard” og ”soft” nedkølingsproces, alt efter om det er store eller mere delikate retter du skal nedkøle.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.