Displaykøleskab

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af kvalitets displaykøleskabe og back barer fra Liebherr og Scandomestic. Vores udvalg varierer i størrelser fra det lille bordkøleskab, med plads til et smalt udvalg af drikkevarer og/eller snacks, til de store køleskabe med glaslåger, hvor der er plads til det helt store sortiment af drikkevarer. 

Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side

Køleskab med glaslåge til udstilling

En backbar eller et displaykøleskab fra Jyske Storkøkken hjælper dig med at opbevare og nedkøle drikkevarer i din beværtning, samtidigt med at kunderne nemt kan overskue og udvælge en drikkevare til servering. Glaslågerne og det indvendige LED-lys er med til at præsentere dine varer på indbydende og flot vis.

Ved valg af et displaykøleskab med ventileret køl, blæses den kolde luft rundt i køleskabet. Luftcirkulationen er med til at opretholde en jævn temperatur i hele køleskabet, samtidig med at varerne afkøles hurtigt – hvilket er en stor fordel, når der altid skal være kolde drikkevarer til gæsterne. Du kan finde køleskabe med både enkelt, dobbelt eller helt op til tre låger, og der er både køleskabe med skydelåger og almindelige låger. Med selvlukkende døre får du ekstra frihed og sikkerhed i travlhedens time. 

Displaykøleskab med lystop

Displaykøleskabene fås både med og uden lystop. Med en lystop kan man f.eks. placere sit logo, så du nemt og tydeligt kan markedsføre de produkter, der opbevares i køleskabet.