Fryseskab

Hos Jyske Storkøkken har vi et bredt udvalg af kvalitets lagerfryseskabe fra velkendte mærker som Gram, Zanussi og Liebherr. Her kan du finde et industrifryseskab til storkøkken og kantine, der matcher dit behov. Her på siden finder du lagerfryseskabe med enkelt eller dobbelt dør, fryseskabe i rustfri stål, displayfryseskabe m.m. 

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Find den rette energimærkning

Når du skal finde et fryseskab der passer til dit behov, er det vigtigt at se på den samlede energimærkning, og ikke blot energiklassen (bogstavsmærkningen fra A+++-G). Der er nemlig stor forskel på, hvilket klima dit fryseskab, skal kunne klare sig i, hvis det fortsat skal være energivenligt i brug. Skal dit industrifryseskab f.eks. placeres i et rum hvor det bliver udsat for høje omgivelsestemperature og/eller hyppige åbninger, er det vigtigt at finde et lagerfryseskab af høj klimaklasse, så det kan klare belastningerne. Her er et lagerfryseskab testet ved klimaklasse 5 et godt valg. Du finder klimaklassen i nederste højre hjørne på energimærket. Lyder det indviklet - så fortvivl ej, men kontakt os gerne, så vi kan guide dig!

Fryseskab med glaslåge

Har du brug for at kunne udstille dine frysevarer eller blot have et skarpt overblik over dets indhold, har vi også displayfryseskabe med glaslåger og LED-lys, så du nemt kan udstille og opbevare dine frostvarer. Her finder du også en model med lystop, hvor du har mulighed for at placerer et logo, så du nemt kan markedsføre dine varer.