Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Fryseskab

Hos Jyske Storkøkken har vi forhandlet industrifryseskabe til professionelle køkkener siden 1981. Du kan derfor være sikker på at få en personlig og kompetent vejledning, hvis ud har brug for råd inden du vælger fryseskab. 

Har på siden finder du vores udvalg af fryseskabe fra blandt andet Zanussi og Gram. Der er industrikøleskabe i forskellige størrelser og kvaliteter, samt enkelt eller dobbelte fryseskabe, så du kan finde et fryseskab, der passer til dit behov. Du kan både finde almindelig lagerfryseskabe samt fryseskabe med glaslåge

Industrifryseskabene kan findes med både hvid front eller i rustfri stål, alt efter hvad du foretrækker til dit professionelle køkken. 

Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

21 varer

Stigende orden
pr. side

Tjek energimærkning når du vælger fryseskab

Når du skal finde et fryseskab der passer til dit behov, er det vigtigt at se på den samlede energimærkning, og ikke blot energiklassen (bogstavsmærkningen fra A-G). Der er nemlig stor forskel på, hvilket klima dit fryseskab, skal kunne klare sig i, hvis det fortsat skal være energivenligt i brug. Skal dit industrifryseskab f.eks. placeres i et rum hvor det bliver udsat for høje omgivelsestemperature og/eller hyppige åbninger, er det vigtigt at finde et lagerfryseskab af høj klimaklasse, så det kan klare belastningerne. Her er et lagerfryseskab testet ved klimaklasse 5 et godt valg. Du finder klimaklassen i nederste højre hjørne på energimærket. Lyder det indviklet - så fortvivl ej, men kontakt os gerne, så vi kan guide dig!

Fryseskab med glaslåge

Har du brug for at kunne udstille dine frysevarer eller blot have et skarpt overblik over dets indhold, har vi også displayfryseskabe med glaslåger og LED-lys, så du nemt kan udstille og opbevare dine frostvarer. Her finder du også en model med lystop, hvor du har mulighed for at placerer et logo, så du nemt kan markedsføre dine varer.