Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Displayfryseskab

Har du brug for et fryseskab med glaslåge, så dine frostvarer kan udstilles og ses igennem døren? 

Her på siden finder du et displayfryseskab med ledlys, der giver et godt overblik overindholdet i fryseskabet. Vælger du et displayfryseskab med lystop, har du mulighed for at placerer et logo til markedsføring på skabet.

  • Displayfryseskabe med LED-lys
  • Fryseskabe med varmetråde i glaslågen 
  • Displayfryseskabe med lystop

Har ud brug for vejledning inden du vælger fryseskab med glasdør, er du velkomment til at kontakte os. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Fryseskab med glaslåge

Et displayfryseskab er et oplagt valg til butikker, kiosker m.m. hvor du har brug for at vise et udvalg af frostvarer frem for dine kunder. Glaslågen givet et godt overblik over indholdet i fryseskabet, og gør det samtidigt nemt at se, når der brug for en genopfyldning på hylderne. Det er blandt andet et populær valg som fryseskab til is, hvor kunderne ofte skal bruge lidt betænkningstid, til at vælge den helt rigtige is. Glaslågen sikre, at kunderne kan undvælge deres varer i ro og mag, og mindsker dermed den tid fryseskabet behøver at været åbent, når de skal tage deres varer. 

Vælger du et fryseskab med indvendigt LED-lys får du samtidigt en flot belysning af dine frostvarer, så du altid kan se indholdet. 

Skal fryseskabet indholde frostvarer af et særligt brand, eller vil du have dit eget logo påført kan du vælge et displayfryseskab med lystop. På lystoppen kan du påføre et reklamebanner, som hermed bliver oplyst. 

Displayfryseskab FAQ

Iser lågen i et displayfryseskab til?

Ja, du kan godt risikere, at der sætter sig rim på glaslågen af dit displayfryseskab, så glaslågen mister noget af sin gennemsigtighed. Dette kan du undgå ved at vælge et displayfryseskab med varmetråde i glaslågen. Varmetrådene sikre at isen ikke sætter sig på glaslågen, så dine kunder har et perfekt udsyn til frostvarerne i dit displayfryseskab.