Trustpilot


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Displayfryseskab

Har du brug for et fryseskab med glaslåge, så dine frostvarer kan udstilles og ses igennem døren? 

Her på siden finder du et displayfryseskab med ledlys, der giver et godt overblik overindholdet i fryseskabet. Vælger du et displayfryseskab med lystop, har du mulighed for at placerer et logo til markedsføring på skabet. Har ud brug for vejledning inden du vælger fryseskab med glasdør, er du velkomment til at kontakte os. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side

Fryseskab med glaslåge

Et displayfryseskab er et oplagt valg til butikker, kiosker m.m. hvor du har brug for at vise et udvalg af frostvarer frem for dine kunder. Glaslågen givet et godt overblik over indholdet i fryseskabet, og gør det samtidigt nemt at se, når der brug for en genopfyldning på hylderne. 

Vælger du et fryseskab med indvendigt LED-lys får du samtidigt en flot belysning af dine frostvarer, så du altid kan se indholdet. 

Skal fryseskabet indholde frostvarer af et særligt brand, eller vil du have dit eget logo påført kan du vælge et displayfryseskab med lystop. På lystoppen kan du påføre et reklamebanner, som hermed bliver oplyst.