Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Lagerfryseskab

Her på siden finder industrifryseskabe, også betegnet som et lagerfryseskab. Vi forhandler hovedsageligt fryseskabe af mærkerne GRAM og Zanussi, som begge giver dig et driftsikkert og effektivt fryseskab til det professionelle køkken. 

Med et fryseskab får du en effektiv opbevaring af fødevarer på frost. Køleskabene er af høj kvalitet og fremstillet til professionelt brug, så de kan tåle at blive åbenet og lukket mange gange, er driftsikre og nemme at rengører. 

Fryseskabe findes både som enkelt eller dobbelte skabe, så du kan få et fryseskab, der passer til dit behov. 

Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side

Hvilket industrifryseskab skal du vælge? 

Det kan være svært at gennemskue, hvilket industrifryseskab, der passer bedst til behovet i dit køkken. Ud over størrelse og pris, skal du huske at forholde dig til placeringen af dit fryseskab. Skal lagerfryseskabet stå i et køkken, hvor temperaturen nemt bliver høj, eller skal den stå i et mindre rum blandt andre køle- og fryseskabe med høj ydelse, er det vigtigt at vælge et industrifryseskab af høj klimaklasse, der kan tåle belastningen. 

Har du brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os!