Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Industrikøleskab

Har du brug for et godt industrikøleskab? Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af rummelige, funktionelle og professionelle industrikøleskabe af høj kvalitet, fra velkendte mærker som Zanussi, GRAM og Liebherr

Du finder et bredt udvalg af forskellige lagerkøleskabe, så du kan finde et køleskab, der passer bedst muligt til dit behov i det professionelle køkken. Du finder blandt andet lagerkøleskabe i rustfri stål, enkelte eller dobbelte køleskabe og meget mere. Har du brug for rådgivning omkring dit valg af lagerkøleskab, skal du ikke tøve med at kontakte os! 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 86

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 86

Side
Stigende orden
pr. side

Industrikøleskabe af høj kvalitet

Vores lagerkøleskabe har en høj isoleringsgrad, der sikre dig en energivenlig løsning til dit storkøkken eller kantine, der holder temperaturen ensartet i hele køleskabet - selv på travle dage, hvor køleskabet åbnes og lukkes ofte. Den ventilerede køling i vores lagerkøleskabe får den kolde luft til at cirkulere rundt i hele køleskabet, og sikre en jævn lagringstemperatur og hurtig afkøling af dine varer. Et industrikøleskab skal køre døgnet rundt, 365 dage om året, og derfor er det vigtigt med et lagerkøleskab af absolut højeste kvalitet, der kan holde maden frisk i længere tid - og fødevaresikkerheden i top. Industrikøleskabene er nemme at betjene og enkle at rengøre. Yderligere har vi modeller af køleskabe med egenskaber som automatisk afrimning og genfordampning, selvlukkende døre og låsbare døre - der sparer dig tid og giver en større sikkerhed i hverdagen. 

Hvad enten du søger et industrikøleskab i rustfri stål eller hvidt design, finder du det hos os. Vi har både enkelt og dobbelte industrikøleskabe, samt køle-frys, så vi kan sikre dig et køleskab, der opfylder netop dine behov. 

Tjek energimærket på dit industrikøleskab

Når du skal finde det rigtige køleskab til dit behov, er det vigtigt at se nærmere på den samlede energimærkning af lagerkøleskabet, og ikke blot energiklassen (bogstavsmærkningen fra A+++- G). Der er nemlig stor forskel på, hvilket klima dit køleskab skal kunne klare sig i, hvis det fortsat skal være energivenligt i brug. Skal dit industrikøleskab f.eks. placeres i høje omgivelsestemperature, er det vigtigt at vælge et køleskab af høj klimaklasse. De høje omgivelsestemperature kan blandt andet opstå i et køkken, hvor der er ovne og andre varmekilder, eller ved placering af flere køle- eller fryseskabe tæt sammen. Du finder klimaklassen nederst i højre hjørne på energimærket. Lyder det indviklet - så fortvivl ej, men kontakt os gerne, så vi kan guide dig!