Spar op til 50% på Gram Køl & Frys


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Backbar

Er du på udkig efter et barkøleskab?

Her på siden finder du en backbar, som er et barkøleskab med glaslåger. En backbar kan med fordel placeres under borde, og du kan vælge mellem et barkøleskab med skydedøre eller hængslede låger. Vælger du et barkøleskab med skydelåger, mindsker du den plads du har brug for, når du skal åbne din backbar. Det kan være en en stor fordel bag bardisken, hvor der er sparsomt med plads. 

Et barkøleskab med glaslåge giver et godt overblik over udvalget af drikkevarer, så det er nemt at finde den ønskede varer, når den skal serveres. Der er indvendigt LED-lys i skabet, som giver en flot belysning af dine sodavand og øl. 

Har du brug for flere opbevaringslønsinger til dine drikkevarer, kan du også finde sodavandskøleskabe eller vinkølere

Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side

Barkøleskab med glaslåge til baren

Backbar barkøleskabe er et populært valg til baren, restauranter og caféer, hvor der skal serveres kolde drikkevarer til kunden. Et barkøleskab kan placeres diskret under disken, hvor det er nemt at komme til, uden at det optager for meget plads. 

Glaslågen gør det nemt for dig eller din kunde at se udvalget af øl, sodavand, juice m.m. i barkøleskabet, og du kan hurtigt spotte, når hylderne i køleskabet trænger til at blive fyldt op med drikkevarer, så du ikke løber tør for kolde øl og vand til gæsterne. 

Der er LED-lys i barkøleskabene, så det altid er nemt at se drikkevarerne, også når din backbar står i et mørkt lokale. LED-lyset kan slukkes efter behov, så dine øl ikke står under konstant belysning, hvilket sikre kvaliteten på dine drikkevare. 

Barkøleskabene har ventileret køl, der sikre en jævn fordeling af kulde i dit køleskab. Det betyder at alle dine drikkevare står i samme kølige temperatur. 

Mangler andet udstyr til baren? Du finder barudstyr her