Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Backbar

Med en backbar får du et flaskekøleskab, som kan stå under bordpladen i baren. Backbaren har glasdør og indvendigt LED-lys, så du får en flot præsentation af dine drikkevarer, hvor gæster og bartendere nemt kan se dit udvalg af specialøl, sodavand, energidrikke m.m.

Her på siden kan du finde barkøleskabe i flere forskellige udgaver, der alle har et pænt design og en god kvalitet.

  • Backbar med skydelåger
  • Backbar med hængslede døre
  • Backbarer med 1,2 eller 3 låger

Har du brug for flere opbevaringslønsinger til dine drikkevarer, kan du også finde Displaykøleskabe eller vinkølere

Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side

Backbar FAQ

Hvad er en backbar?

En backbar er et barkøleskab med glaslåge, som er designet til at blive bygget ind i baren fx under disken.  (deraf kommer navnet backbar). En backbar bruges til opbevaring og nedkøling af drikkevarer fx øl, specialøl, energidrikke, sodavand m.m. hvor udvalget kan stilles pænt op bag glasdørene. Modsat andre displaykøleskabe har backbaren ventilation foran, så den netop kan tåle at blive bygget ind i en bar uden luft bagved. Det betyder, at du kan opbygge din bar, så du udnyttet pladsen optimalt.

Skal du vælge en backbar med skydelåge eller hængslede døre?

Om man ønsker en backbar med skydelåger eller ej er lidt en smagssag. Skydelågerne er praktiske, når pladsen er trang, da du ikke skal bruge plads til at åbne en låge op, og er I flere på arbejde i baren, er det rart ikke at spærre vejen for andre ved at åbne en låge.

Omvendt tager skydelågerne en lille smule af den indvendige plads i backbaren.

Hvor meget larmer en backbar?

Ventileringen i backbaren betyder, at der er et vist støjniveau, når du har din backbar tændt. Derfor anbefaler vi ikke en backbar til at stå i et kontormiljø eller derhjemme, hvor man ikke ønsker støj. Støjniveauet er til gengæld ikke til gene i et travlt bar- eller hotelmiljø. På alle vores backbare er der angivet, hvor mange decibel man kan forvente i støjniveau.

Hvor hurtigt bliver backbaren leveret?

Ved bestilling af en backbar vil den blive leveret fra fjernlager i løbet af 1-2 dage. Det kan ske, at køleskabet er midlertidigt udsolgt, men så giver vi dig besked hurtigst muligt.

Ønsker du en bestemt leveringsdato, så skriv det endelig som en kommentar til ordren, så prøver vi at imødekomme dit ønske. 

Hvad koster en backbar?

En backbar findes i flere forskellige modeller og størrelser. Priserne starter ved omkring 4000 kr ekskl. Moms for en model med 1 låge/dør.

Er der garanti på barkøleskabe?

Du får altid 1 års garanti på dit barkøleskab, når du handler som erhvervskunde. Opstår der problemer med dit køleskab, skal du blot ringe eller skriv til os.