Displaykøleskab

Mangler du et køleskab med glaslåge? Her finder du et stort udvalg af displaykøleskabe til gode priser i forskellige kvaliteter, alt efter dit behov. Displaykøleskabe er velegnede til opbevaring af drikkevarer, så som sodavand og øl, og madvarer. Et køleskab med glaslåge giver den store fordel, at dine kunder og gæster kan se indholdet, så de nemt kan betjene sig selv eller se dit udvalg. 

Vis som Gitter Liste

31 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

31 varer

Faldende orden
pr. side

Køleskab til sodavand og øl

Køleskabet med glaslåge, som også kaldes displaykøleskabe, er et populært valg til opbevaring af drikkevarer. Du kan stille kasse og rammer med dåser og flasker ind i køleskabet eller stille dem pænt ind, så dine gæster kan se hele udvalget af sodavand, øl og andre drikkevarer.

Displaykøleskab med lystop. 

Køleskabe med glaslåge til drikkevarer fåes i udgaver med lystop. En lystop gør det muligt at tilføje reklamebannere på dit køleskab, som bliver oplyst. Det kan fx være en stor fordel, hvis du skal sælge drikkevarer med brandværdi, hvor du kan placere brandloget på lystoppen. 

Hvilket køleskab med glaslåge skal du vælge? 

Hos Jyske Storkøkken finder du køleskabe i foreskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde et køleskab der matcher dit behov. Når du først har bestemt dig for, hvor stort et køleskab du har plads til og behov for, skal du kigge på kvaliteten.  

En af de store forskelle på et billigt displaykøleskab og et af højere kvalitet, kan blandet andet være lydniveauet, hvor et billigt displaykøleskab er knap så lydsvagt som de dyrere modeller.

Strømforbruget kan også være en væsentlig faktor, når du skal vælge displaykøleskab. Dog skal det her tilføjes, at der ikke er nogle gældende regler for, at displaykøleskabe skal have energimærkning, hvilket gør denne faktor svær at sammenligne fra køleskab til køleskab.