Displaykøleskab

Mangler du et køleskab med glaslåge? Her finder du et stort udvalg af displaykøleskabe til gode priser i forskellige kvaliteter, alt efter dit behov. Displaykøleskabe er velegnede til opbevaring af drikkevarer, så som sodavand og øl, og madvarer. Et køleskab med glaslåge giver den store fordel, at dine kunder og gæster kan se indholdet, så de nemt kan betjene sig selv eller se dit udvalg. 

Vis som Gitter Liste

26 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

26 varer

Stigende orden
pr. side

Flaskekøleskab til sodavand og øl

Køleskabet med glaslåge, som også kaldes displaykøleskabe, er et populært valg til opbevaring af drikkevarer. Du kan stille rammer med dåser direkte ind i køleskabet eller stille dem pænt op, så dine gæster kan se hele udvalget af sodavand, øl og andre drikkevarer.

Displaykøleskabet kan også anvendes til meget andet end drikkevarer. Vi har kunder der køber køleskabene til opbevaring af blomster og fødevarer, som kunderne skal kunne se og udvælge. 

Displaykøleskab med lystop. 

Køleskabe med glaslåge til drikkevarer fåes i udgaver med lystop. En lystop gør det muligt at tilføje reklamebannere på dit køleskab, som bliver oplyst. Det kan fx være en stor fordel, hvis du skal sælge drikkevarer med brandværdi, hvor du kan placere brandloget på lystoppen. 

Hvilket køleskab med glaslåge skal du vælge? 

Hos Jyske Storkøkken finder du køleskabe i foreskellige størrelser og prisklasser, så du kan finde et køleskab der matcher dit behov. Når du først har bestemt dig for, hvor stort et køleskab du har plads til og behov for, skal du kigge på kvaliteten.  

En af de store forskelle på et billigt displaykøleskab og et af højere kvalitet, kan blandet andet være lydniveauet, hvor et billigt displaykøleskab er knap så lydsvagt som de dyrere modeller.

Strømforbruget kan også være en væsentlig faktor, når du skal vælge displaykøleskab. Dog skal det her tilføjes, at der ikke er nogle gældende regler for, at displaykøleskabe skal have energimærkning, hvilket gør denne faktor svær at sammenligne fra køleskab til køleskab.

Tøndekøler til flasker

Med en tøndekøler får du en praktisk og flytbar køleløsning til flasker. Her får du et rundt tøndeformet køleskab, som kan fyldes op med flasker med kildevand, sodavand med mere. Tøndekøleren bruges populært i butikker, ved events eller blot til mødelokalet, så alle kan få noget koldt at drikke. 

Tøndekøleren kan dekoreres med reklamebanner på ydersiden, så du kan markedsfører indholdet i flaskekøleren. Der er glaslåge i toppen, så drikkevarerne er nemme at se, når de ligger i tøndekøleren.