Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Displaykøleskab - Køleskab med glaslåge

Et displaykøleskab er et køleskab med glaslåge, og det er uundværligt, når du skal sælge kølige drikkevarer til gæster og kunder. Her kan du holde drikkevarerne kolde og samtidigt præsentere dem bag en glasdør, så gæsterne i kiosken, cafeen m.m. kan se dit udvalg.

Her på siden finder du et bredt udvalg af displaykøleskab, så du kan finde det køleskab med glaslåge, der passer bedst til dine behov. Du finder blandt andet:

  • Displaykøleskabe med indvendigt LED-lys
  • Displaykøleskabe lystop/LED-tavle
  • Dobbelte displaykøleskab med god rummelighed
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 50

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 50

Side
Stigende orden
pr. side

Displaykøleskab med lystop

Vælger du et displaykøleskab med lystop, får du øverst oppe en lystavle i form af et LED display, hvor du kan påføre en reklame eller et logo. Et displaykøleskab med lystop er derfor velegnet til dig, der gerne vil kunne markedsføre dine produkter ved hjælp af bannerreklamer direkte på køleskabet. Lystoppen lyser den påførte reklame op, så den er iøjnefaldende for kunden. 

Har du brug for at få en oversigt med stickers-dimensioner/mål, så du kan bestille reklameprint til dit displaykøleskab, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig.

Flaskekøleskab til sodavand og øl

Et køleskab med glaslåge kaldes også et flaskekøleskab, da de primært bruges til opbevaring af drikkevarer. Med et flaskekøleskab kan du nemt stille drikkevarer pænt op, så kunden præsenteres for dit udvalg, hvor drikkevarerne samtidigt holdes kølige.

Hylderne i et flaskekøleskab er som udgangspunkt almindelige trådhylder. Skal du sælge drikkevarer, som ikke har en almindelig flad bund, kan du overveje et displaykøleskab med flade pladehylder, så flaskerne står sikkert. 

Displaykøleskabe kan også bruges til andet en drikkevare, hvis du har andre varer, der gerne skal holdes kølige under opbevaring.

Sort køleskab med glaslåge

Siden de første sorte displaykøleskabe kom frem, er de blevet et populært valg, og flere og flere modeller findes nu i sort. Den sorte baggrund giver dig en flot visuel præsentation af dine drikkevarer, hvor farverne træder mere markant frem. De sorte displaykøleskabe er både sorte udvendigt og indvendigt, så du får et gennemført design.

Displaykøleskab - Køleskab med glaslåge FAQ

Er displaykøleskabe energivenlige?

Et køleskab med glaslåge har ikke en isoleret dør, som et almindeligt køleskab. Derfor vil der være et varmetab, som køleskabet skal kompensere for og dermed bruge strøm. Et displaykøleskab er derfor ikke særligt energivenligt. Du kommer dog langt ved at kigge på energimærkningen, når du køber et displaykøleskab. 

Bruger du dit køleskab med glaslåge til drikkevarer kan du med fordel slukke for det i de perioder, hvor det ikke skal bruges (fx om natten eller i weekenden), hvor drikkevarerne ikke behøver at være kolde.  

Hvilket displaykøleskab skal man vælge?

Vi har et bredt udvalg af displaykøleskabe, og derfor kan det måske være svært at beslutte sig for, hvilken model, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Ud de basale forskelle som pris og størrelse, så kan du kigge nærmere på energimærkning, garanti og støjniveau, så du får mest muligt værdi for dine penge.

Er du i tvivl om, hvilket displaykøleskab, der passer bedst til dit behov, så hjælper vi dig gerne.

Hvad er et displaykøleskab?

Et displaykøleskab er ganske enkelt et køleskab med glaslåge. Glaslågen gør, at dine kunder og gæster kan se dit varerudvalg imens det er på køl, og det er derfor oplagt til sodanvand, øl og andre drikkevarer. Ofte er der også indvendigt LED-lys i et displaykøleskab, så det bliver endnu nemmere at se varerne.

Kan man køle madvarer i et displaykøleskab?

Et displaykøleskab er fremstillet til at køle flasker og dåser med drikkevarer, og det er derfor det, som køleskabet er allerbedst til. Med et godt displaykøleskab med en effektiv køling, kan du også opbevare madvarer, blomster m.m. Her skal du dog være opmærksom på at displaykøleskabet bliver belastet på anden vis. Opbevarer du fx blomster i displaykøleskabet, så vil der bliver afgivet støv og anden skidt fra blomsterne, som kan sætte sig i kompressoren.