Isterningmaskine

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af professionelle isterningmaskiner i mange størrelser og med forskellige isterningtyper, så du kan få is til alle typer virksomheder og formål. I travle virksomheder, der ofte har perioder med spidsbelastninger, er det vigtigt for dig at vælge en maskine, der kan leverer is hurtigt og uden afbrydelser. Her finder du isterningmaskiner fra de anerkendte mærker som Hoshizaki og Zanussi.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Isterningmaskine 140/200 kg magasin
  Isterningmaskine 140/200 kg magasin
  Varenr
  ZA-730173
  Pris pr stk 39.500,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. Isterningmaskine 200/200 kg magasin
  Isterningmaskine 200/200 kg magasin
  Varenr
  ZA-730175
  Pris pr stk 42.900,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Isterningmaskiner fra Hoshizaki

Fra Hoshizaki har du mulighed for at købe en isterningmaskine med den helt rette istype til dit behov, hvad enten du søger almindelige isterninger, cylinderis, brudis, flageis, nugget-is, tophat eller den helt særlige halvmåneis, der med sin unikke form ikke klumper sammen, når den opbevares i spande til afkøling af drikkevarer, og ikke beskadiger flasker og etiketter. Isterningmaskinerne fra Hoshizaki er et oplagt valg til brug i barer og restaurationer, da de har et særligt produktionssystem med lukkede celler, hvor isterningerne produceres enkeltvis, som giver et ensartet og skarpt udseende. Isterningerne er ekstremt kompakte, tørre, smagsneutrale og langsomt smeltende – hvilket giver dig den ideelle isterning til cocktails

Ismaskiner fra Hoshizaki eliminerer urenheder i vandet, helt fra starten af isterningens produktion, hvilket reducerer problemer med tilkalkning, akkumulering af mineraler og belægningsdannelser. Ved hjælp af det naturligt fremkomne kølemiddel, R290, forbedres den energimæssige ydelse i isterningmaskinerne markant. Hoshizaki produkterne er HACCP-certificerede og kendte for at opfylde de højeste sundheds- sikkerheds- og hygiejnestandarder, derfor finder du dem også i sundhedsinstitutioner, på sygehuse, i laboratorier og forskningsinstitutioner verden over.

Isterningmaskiner fra Zanussi

Fra Zanussi finder du en række af luftkølede isterningmaskiner i rustfri stål med vippelåg i plast. Zanussis isterningmaskinerne er kompakte i størrelsen og har samtidig en høj ydelse. De passer derfor perfekt ind i både cafeer, barer, hoteller og restauranter, så der altid er isterninger klar til at køle gæsternes drikkevarer mm. - selv på de travle dage.

Vi anbefaler vandbehandling i forbindelse med brugen af Zanussi isterningmaskinerne, for at sikre det bedste resultat af isterningerne, samt lette rengøringen betydeligt. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.