Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kølebord

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg af køleborde og fryseborde i mange forskellige størrelser og  med forskellige fag, så du kan finde det bord, som opfylder netop dit behov. Her finder du også kantinekølere med glasopsats eller låg i rustfri stål, saladetter med skæreplade samt køleborde til sandwich eller pizza, der giver en indbydende, funktionel og praktisk arbejdsplads. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 41

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 41

Side
Stigende orden
pr. side

Dit kølebord er en vigtig arbejdsstation

Det er vigtigt med et kølebord eller frysebord af høj kvalitet, der matcher dit behov, da det skal kunne opfylde forskellige funktioner, så som opbevaring, klargøring, anretning og servering.  Alle vores køleborde og fryseborde er i rustfrit stål og fås både med eller uden bagkant. Bordene er designet, så de er praktiske og lette at rengøre. Vores køleborde og fryseborde er udstyret med selvlukkende døre og lås, der giver dig ekstra frihed og sikkerhed i hverdagen.

Ventileret køl sørger for at den kolde luft cirkulerer rundt i køleskabene, hvormed der opretholdes en konstant temperatur og varerne nedkøles hurtigt.  

Køleborde og fryseborde fra Gram. 

Med et kølebord eller frysebord fra Gram, får du absolut topkvalitet. Grams køleborde og fryseborde har en høj ydelsesevne, der holder temperaturer stabile, selv med hyppige døråbninger i det travle køkken. Køle/frysebordene er designet med fokus på hygiejne, ergonomi og et godt arbejdsmiljø. Bordene er lette og hurtige at rengøre med deres runde hjørner, glatte overflader og et minimum af samlinger.