Blæstkøler

Hos Jyske Storkøkken finder du blæstkølere og blæstkølere/frysere fra Gram og Zanussi i rustfri stål. Med en blæstkøler opnår du en effektiv og øjebliklig nedkøling og nedfrysning af dine varer, så du kan opbevare dine madretter sikkert, og forlænge deres holdbarhed. Den hurtige nedkøling giver en høj fødevaresikkerheden - uden at gå på kompromis med madens kvalitet.

Læs mere Læs mindre

3 varer

Stigende orden
pr. side

Gram blæstkøler

Med Gram blæstkølere og blæstfrysere håndteres fødevarer i fuld overensstemmelse med HACCP-retningslinjerne, så du kan opretholde de højeste hygiejnestandarder. Den hurtige nedkøling af dine fødevarer bringer dem sikkert igennem risikotemperaturområdet mellem +65°C til +10°C , uden at det påvirker fødevarens smag, vitaminer og konsistens.

Modellerne i Grams KPS-blæstkøler/fryser serie dækker forskellige behov i forhold til mængder, køkkenets indretning og arbejdsgang. Derfor kan du vælge mellem indrækningsmodeller-, roll-in eller gennemkørselsmodeller, så du kan finde den Gram blæstkøler, der bedst passer til din virksomhed. Ved hjælp af IFR (Intelligent Food Recognition) kan blæstkøleren automatisk tilpasse blæstkølingscyklussen efter den pågældende fødevares egenskaber.

Zanussi blæstkøler

For at mindske bakterievæksten under afkølingen, bør maden afkøles fra +65°C til +10°C på under 2 timer. Dette kan lade sig gøre med en blæstkøler fra Zanussi, der giver dig en hurtig nedkølingsproces, hvorefter maden kan opbevares i et normalt industrikøleskab, ved en temperatur på ca. +3°C, i 5-6 dage som i overensstemmelse med hygiejnestandarterne – og det endda uden at maden mister smag og næringsstoffer. I en blæstkøle/fryser fra Zanussi fortsættes processen med at nedkøle maden til -18°C på mindre en 4 timer, hvorefter maden kan opbevares i et en industrifryser ved -20°C grader, i et tidsrum fra 2-12 måneder (alt efter hvilken type af mad, der er tale om). 

Blæstkølerne og blæstfryserne er lette at betjene med et elektronisk betjeningspanel. Betjeningspanelet viser dig tid, kernetemperatur, nedtælling af tiden, alarmer og serviceinformationer. Der er mulighed for at vælge mellem ”hard” og ”soft” nedkølingsproces, alt efter om det er store eller mere delikate retter du skal nedkøle.