Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Isterningmaskine

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af professionelle isterningmaskiner til industri, restuaranter og barer. Du finder isterningmaskiner i mange størrelser og med forskellige isterningtyper, så du kan få is til alle typer virksomheder og formål. I travle virksomheder, der ofte har perioder med spidsbelastninger, er det vigtigt for dig at vælge en maskine, der kan leverer is hurtigt og uden afbrydelser. Her finder du isterningmaskiner fra de anerkendte mærker som Hoshizaki og Zanussi.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

10 varer

Stigende orden
pr. side

Isterningmaskiner fra Hoshizaki

Fra Hoshizaki har du mulighed for at købe en isterningmaskine med den helt rette istype til dit behov, hvad enten du søger almindelige isterninger, cylinderis, brudis, flageis, nugget-is, tophat eller den helt særlige halvmåneis, der med sin unikke form ikke klumper sammen, når den opbevares i spande til afkøling af drikkevarer, og ikke beskadiger flasker og etiketter. Isterningmaskinerne fra Hoshizaki er et oplagt valg til brug i barer og restaurationer, da de har et særligt produktionssystem med lukkede celler, hvor isterningerne produceres enkeltvis, som giver et ensartet og skarpt udseende. Isterningerne er ekstremt kompakte, tørre, smagsneutrale og langsomt smeltende – hvilket giver dig den ideelle isterning til cocktails

Ismaskiner fra Hoshizaki eliminerer urenheder i vandet, helt fra starten af isterningens produktion, hvilket reducerer problemer med tilkalkning, akkumulering af mineraler og belægningsdannelser. Ved hjælp af det naturligt fremkomne kølemiddel, R290, forbedres den energimæssige ydelse i isterningmaskinerne markant. Hoshizaki produkterne er HACCP-certificerede og kendte for at opfylde de højeste sundheds- sikkerheds- og hygiejnestandarder, derfor finder du dem også i sundhedsinstitutioner, på sygehuse, i laboratorier og forskningsinstitutioner verden over.

Isterningmaskiner fra Zanussi

Fra Zanussi finder du en række af luftkølede isterningmaskiner i rustfri stål med vippelåg i plast. Zanussis isterningmaskinerne er kompakte i størrelsen og har samtidig en høj ydelse. De passer derfor perfekt ind i både cafeer, barer, hoteller og restauranter, så der altid er isterninger klar til at køle gæsternes drikkevarer mm. - selv på de travle dage.

Vi anbefaler vandbehandling i forbindelse med brugen af Zanussi isterningmaskinerne, for at sikre det bedste resultat af isterningerne, samt lette rengøringen betydeligt.